nikinikiniki komentáře u knih
Celkem dobrá knížka, člověk se do děje vžije, líbilo se mi, že je psaná právě z pohledu kluka. Ale rozhodně má Lenka lepší knížky :)
Taky se mi hodně na téhle knížce líbilo, že to bylo pravidvé a přímo tam Lukášova matka popisovala své pocity.
Kniha mi chvílemi přišla nudná a někdy zase zajímavá.. :) Je to věc názoru ;) Ale nemůžu si pomoct, ale člověk už dopředu tuší, co se tam stane, což se mi v knihách moc nelíbí.
Občas jsem se u té knížky fakt bála :) Doporučuji, dobře se to četlo.
Kdo má rád Kurta Cobaina či Nirvanu a vše o ní, tak určitě tuto knihu vřele doporučuji, najdete tam všechno, co Vás zajímá a dojemný konec se Vám možná postará o ukápnutí slzičky :)
Hezká knížka o skutečném životě, který, bohužel, přináší i nemoce :(
Přesně tak, konec je hodně dojemný, ale tuhle knížku doporučuji :) Aby si holky udělaly obrázek o svých kamarádkách, čeho všeho i mohou být schopné udělat kvůli klukovi, že..
Knížka je i poučná pro mladé slečny, co si pořád připadají tlusté a přitom nejsou aneb začátky anorexie ;)
Taky jedna z nejhezčích a mých nejoblíbenějších románů od Lenky Lanczové. Lepší díl už je jen - Počkej na mě, Radko! :)
Tahle knížka se mi moc líbila, doporučuji! Ale mrzí mě, že Nelly už nemá žádné jiné knížky :(
Náhodou, mě se tahle knížka moc líbila a pěkně jsem se u ní bála ;) A taky jsem se bála té básničky: Umřu -li než přijde ráno, vem mě k sobě svatá panno! Úplně si vybavuju, jak jsem do té knížky byla zažraná :D Ale to mi bylo taky cca 12-13 let, teď by to možná bylo jinačí :)
Taky se mi moc líbila a Samanta s Erikem mě taky štvali :D Ale nebyl by to příběh, že jo :)
Nejúžasnější knížka, kterou jsem kdy četla. Pořád se k ní vracím a asi stále vracet budu. Líbí se mi popis a chování hlavního hrdiny Pavla, který Radku úplně změní a je tam spoustu krásných chvil :)
No, nebudu si nalhávat, čekala jsem víc, ale možná proto jsem jí měla přečtenou tak rychle, když jsem čekala stále víc a víc.
Četla jsem hodně knih o drogách, ale tahle mě zaujala nejvíc. Předčila dokonce i známé My děti ze stanice Zoo.