nikola2550 komentáře u knih
Za eknihu za účelem recenze bych chtěla moc poděkovat @humbook a @ @humbookblogeri
Kdykoliv vyjde kniha od Mariany Zapaty dostane se obvykle hned mezi ty první na mém seznamu a s touhle jsem určitě neudělala chybu.Autorka opět nezklamala a její Slow burn mě opět nadchnul i když možná trochu víc než ty předchozí.
Diana neboli naše hlavní hrdinka mi ihned přirostla k srdci a každý okamžik její cesty k lásce jsem s ní až moc prožívala.Dallas byl ze začátku sice trochu mrzutý ale postupem času se z něj stával čím dal tím větší božan.Sice byli obě dvě hlavní postavy skvěle ale asi ty nejlepší které mi dokázaly vytvořit úsměv na tváři v každém momentu byly Dianiny synovci které má v péči.Také se mi moc líbilo to propojení i s postavami z předchozích knih.
Prostředí knihy a její atmosféra byly opět sportovně laděné a dokonce mě baseball nic moc neříkal a tak jsem si ho musela vyhledat .
Děj knihy a romantická linka mě v některých momentech rozložila na malinkaté kousíčky aby mě pak slepila zase dohromady . U knihy jsem zároveň brečela i smíchy popadala dech a přečetla jí skoro na jeden zátah což se nestává často.A naprosto jí zbožňuji .
Tato novinka by vás určitě neměla minout a jestli jste si jí po přečtení téhle recenze (pokud jste to tedy četla celé) přidaly na seznam tak jsem zato moc ráda a určitě se na ní vrhněte co nejdřív .
Za e-knihu k recenzi děkuji @humbook a @humbookblogeri
Tahle kniha je výborným spojením jídla a Amerického fotbalu.
Kniha v sobě má sice už par ojetých klišeček ale i přesto mě bavila od začátku do konce
U biancy mě bavil hlavně její charakter a její smysl pro předělávaní a zlehčovaní receptu.
Zac ten si získal moje srdce hned jak promluvil. osobně mě asi nejvíce na knize bavily ty přezdívky kterými se hlavní hrdinové nazývaly celou knihu.
Ovšem mohla se zkrátit tak o 100 stran.
Kniha mě docela dost znechutila anorexii a rozhodně bych ji nedoporučila slabším povahám občas to bylo dost nechutné.Na knize bylo super že ukazovala že život není pohádka . A asi si už nic takového nepřečtu.