NikolaSkop komentáře u knih
Parada! Opet jsem se pekne zasmala! Cela tahle serie me bavi! :)
Musim rict ze ani nevim proc ale teto knize jsem se vcelku vyhýbala. A BYLA TO CHYBA! Jsem nadcena, kniha mela prijemny dej, hltala jsem stranku za strankou! Za me jednoznačně stoji za precteni! :)
Teda musim rict ze cela kniha byla hrozne hrrrr.. Prakticky zadna zapletka a tak trochu nuda. Stale jsem cekala na NECO ..ale nic neprislo. :-/ Kniha me neurazila ale ani nijak moc nenadchla.
Ooooo bože !!! Tohle byla paráda !!! Co se stalo Vaughnoj nám všem asi dojde hned na začátku. ALE je na něm prostě poznat že je to syn svého otce, jak se říká jablko nepadá daleko od stromu. Celá tahle série mě nutí vrátit se k původním Hříšníkům a přečíst je celé od začátku !! :) Takže hurá do toho, pokud je tu někdo kdo začal až serii Hříšníci: nová generace a doteď nezačal číst původní Hríšníky, tak neváhejte už ani minutu ! To bylo totiž teprve něco ! :)
Hezký příběh. Na plny pocet za me neni ale myslim ze se k teto knize jeste nekdy vratim. Prijemna oddechovka :)
Parada! L.J. me opet nezklamala! Bulela jsem jak zelva pri vypraveni Rosie a Deana! A co se tyce Luny a Knighta? Prijemny pribeh. Uz jako deti si rozumely. Kdyz si vzpomenu na myslim posledni dil serie- Hrisniku - kde on ji chranil a bylo jasne ze z toho neco bude..
Kdyz jsem to tenkrat cetla nevedela jsem jeste otom, ze bude tahle serie.. a jsem za ni neskutecne vdecna! Pripomenout si vsechny ty predchozi pribehy a pridat k tomu dalsi? Co vis si muze knihomol jako ja prat ?!
Kniha nebyla uplne dle mých predstav. Uprimne jsem cekala trochu vic romantiky ale jinak co se tyce deje tak je to dobre napsane. Pribeh hezky plynul a byl celkvoe zajimavy jen mi tam proste neco chybelo..
(SPOILER) Takze co k tomu rict? Musim se priznat ze v prvnim dile jsem nejvic fandila Dominikovi, takze to jak to vsechno bylo a nebylo me docela rozlozilo. :-( Nekolikrat mi bylo vazne do breku.. ALE… Konec dobry, vsechno dobre. :-)
Moc hezky pribeh! Prectenej behem chvilky! Tesim se na dalsi dil! :)
Tak v teto knize se opravdu nic nedelo. A kdyz rikam ze nic tak proste nic.. Zadna akce, drama ani nic podobneho. Najednu stranu, no a co? Kazda kniha nemusi byt nabusena dramatem. Ale tato byla aspon teda pro me, vyslovene nudna. Znova se k ni jiz nevratim.
Krasny pribeh plny bolesti, smutku a lasky. Ti dva pro sebe byly jako stvoreni a i pres vsechny nastrahy, bojovali ! :) Jsem za ne moc stastna! Pribeh se mi libil, me samotne se nektere casti velmi dotykaly takze i slzicka ukapla..
Tak jo, tohle byla zase jizda! Nemuzu se dockat dalsiho dilu ! :) Tuhle spisovatelku proste zboznuju, kazda jeji kniha me zatim pohltila takovym zpusobem ze jsem nebyla schopna prestat cist dokud jsem ji celou nedocetla! :D
Skvele!! Kniha me pohltila, cetla se prakticky sama. :) Za me rozhodne stoji za precteni !
(SPOILER) Ach to bylo neco, Amo opet nezklamala. Libilo se mi ze se tam v jedne vete obevily i kluci z Elitniho klubu králů.. Vsimly jste si? :) Brantly, Nate atd prijeli na pokec.. :) :D Mimochodem EKK jsem cetla tak minimalne 10x…Kazdopadne co se tyce teto knihy chvilema mi to pripominalo Elitni klub a dokonce jsem se i bala ze tam budeme mit dalsi labut :D nastesti to tak ale nebylo ! :) Za me tato kniha rozhodne stoji za precteni a ja jdu s chuti pokracovat v serii! :))
Byla to opravdu dlouha cesta… Ale jsem stastna zato jak to dopadlo.
Jsem malinko zklamaná… Tento druhy dil nebyl uplne takovy jak jsem ocekavala .. :( Od teto spisovatelky jsem zatim cetla jen knihy ktere me vzdycky dostali - hlavne pribehem a tematikou. V teto knize nebylo nic co by me vyslovene prekvapilo. Byla to klasicka oddechovka ktera neurazi ale cekala takovy pribeh je kazdy druhy :(
Nooo slabší než druhý díl - Manažer - ale lepší než první díl - Idol. :) Takže zlatý střed .. Příběh Jaxe mě od prvního dílu zajímal NEJVÍCE ale nakonec to nebylo nic co by mě vysloveně nadchlo :( ... Určité pasáže byly zbytečmě natažené až jsem si říkala jestli nezačnu přeskakovat - vydržela jsem to :D :) .. Upřímně doufám a věřím že další díl ze série bude zase stejná bomba jako Manažer! :))
Super ! Kniha se mi velmi líbila a jsem opravdu ráda že jí mám v knihovně !! :) Jedná se o klasickou oddechovku ke které se zcela jistě ještě někdy vrátím ! :) Navíc, tento druhý díl ze série mě bavil o něco víc než ten první ... :) Každopádně, neváhám a jdu předobjednat další díl - Toužím po tobě ! :)
Za me prijemna oddychovka! :) Svrzla jsem ji behem chvilky a musim rict ze se mi libila!