Nikolka001 komentáře u knih
Velice čtivý příběh, ze kterého Vám bude mrazit v zádech. :) Místy nezáživný, ale přeci jen vždy vše autor napravil a vše přišlo opět do správných kolejí. Skvělá kniha, která se čte rychle, pohodlně, je čtivá a rozhodně se Vám bude líbit. :)
Velice čtivá kniha, která příliš nenadchne, ale ani neurazí. :) Příběh mohl obsahovat více akce a detektivní případ mohl být lépe propracovaný. :)
Ale i přes tyto vlastnosti si hlavní hrdinku oblíbíte a budete se těšit na další stránku knihy. :)
Konec je strhující a překvapivý. :)
Letopisy Vukogvazdské družiny je skvěle napsaná kniha, která vás zahrne do děje, který je výjimečný. Kniha je psána nářečím, přímá řeč je označována pomlčkami a děj je propracovaný, čtivý, napínavý a občas i strašidelný. Tuto jedinečnou knihu všem doporučuji. :)
Čekala jsem, že bude třetí díl lepší než druhý, a nemýlila jsem se. Byl rozhodně lepší, napínavější a čtivější. Bohužel prvnímu dílu této série se nevyrovná. :)
Jsem mírně zklamaná. Čekala jsem, že bude druhý díl napínavější a lepší. Ale bohužel. Něco tomu chybělo. Akce a více napětí. :/ :)
Opravdu mile napsaná kniha. Po celou dobu čtení jsem se nenudila a byla zabrána do skvělého děje. Autorka knihu napsala čtivým a oddychovým způsobem. Moc se těším na další díly. :)
Dlouho jsem přemýšlela, jak tuto knihu ohodnotím. Bohužel jsem byla opravdu velice zklamaná. Netušila jsem, že můžu najít knihu, která ve mně absolutně nic neponechá, nebaví mě a ještě abych se modlila, abych se dočkala poslední stránky, tak to už je opravdu příliš.
Knížka byla napsána nudných způsobem, který mě od začátku deprimoval. Opravdu horší knihu jsem nečetla. :/
Bylo to příjemné čtení. Ale na horor to bylo docela slabé. Bála jsem se jen občas. :) Ale námět knihy se mi opravdu líbil. Ještě bych vytkla to, že je kniha příliš úzká.:/
Skvělé! :) Knihu jsem přelouskala za 4 hodiny. :) Určitě byla lepší než první díl.
Od Percyho Jacksona jsem čekala hodně. :) Tato série je hodně známá a oblíbená. Mně chvíli trvalo než jsem de do děje pořádně prokousala. Jinak je to velmi napínavá a super kniha. :)
Jsem docela zklamaná. Čekala jsem něco lepšího. Tajemná žena byla slabší než první díl. Navíc mě mrzelo, že zde nevystupovala Evangeline, ale její přítelkyně Beatrice. Knížka začala být čtivá až po 150 stránce. Takže prvních 150 stran mě nudilo. Někomu tato kniha může sednout více. Já osobně miluji akce, paranormálno a podobně.
Tajuplná zahrada se mi moc líbila.Děj knihy se odehrává v dřívější době. Musím se přiznat, že takové knihy často nečtu.
Kniha s prvkem erotiky a paranormálna. Velmi příjemné čtení. :)
Z této knihy jsem opravdu nadšená. Když kniha vyšla, tak jsem vůbec nepřemýšlela o tom, že bych si ji jednou přečetla. Teď toho vůbec nelituji. Velmi napínavý a čtivý příběh. Děj Vás naprosto vtáhne do světa o kterém by se Vám ani ve snu nezdálo. Doporučuji! :)
Kniha mě překvapila svým koncem. Celý průbeh knihy mě moc nezasáhl, ale posledních 60 stránek jsem četla jedním dechem. Možná jsem udělala chybu, že jsem si knihu nepřečetla v létě, ale to nevadí. Je to příjemné odpočinkové čtení. Já romány většinou nečtu, ale tento se mi docela líbil. Knihu jsem chtěla ohodnotit 3 hvězdičkami, ale ten konec mě donutil ji dát 4 hvězdičky. :)
Moc pěkné pokračování prvního dílu. Pořád,ale nechápu proč Levné knihy nejdříve vydaly 5 a poté až 4 díl. :) Kniha byla zajímavá a četla se jednoduše. Příběh o upírech,lovcích upírů a mnoho dalšího.
Z knihy jsem opravdu překvapená. Velmi pěkný příběh. Četl se jednoduše a dokonce mě i docela bavil.Příběh o čarodějnicích,zvířatech,čarodějnicích pijících krev a mnoho dalších.V knize se objevuje i krapet erotiky. Tu já moc ráda nemám.Takže jsem se chvílemi nudila. Jinak pěkný odpočinkový příběh. :)
Velice čtivá,odpočinková,skvělá kniha.Kniha se četla jednoduše.Příběh byl velice zajímavý. :) Kniha mě vůbec nezklamala a už se těším na další díly.. !! :)))
Nemám slov.Po přečtení předchozích dílů jsem byla ze série velmi zklamaná.Když jsem ale začala číst tento díl,myslela jsem si,že mě šálí zrak.Kniha byla po celou dobu napínavá,četla se naprosto úžasně.Opravdu jsem nečekala,že kniha bude nějak zláště lepší než předchozí díly.Jsem opravdu překvapená a knihu doporučuji. :)
Myslela jsem si,že když předchozí díly byly celkem nudné,tak se tento díl zlepší.Bohužel jsem se zase nudila.Kdyby bylo v knize o trochu více akce,vůbec by ji to neuškodilo.Naopak jsem ale byla opravdu nadšená z konce knihy.Posledních 30 stránek se četlo úžasně.Mrzelo mě,že jsem s takovým nadšením nečetla celou knihu,ale jen konec. :) Pro nenáročné čtenáře. Oddechovka. :))