nikolryskova nikolryskova komentáře u knih

Prázdniny na farmě Prázdniny na farmě Andrea Wandel

Tahle kniha mě pobavila, je to výborné čtení. Chtěla jsem i další díl, ale nesehnala jsem ho. Tuto knihu jsem četla asi před rokem a je opravdu supr, mohu jen doporučit.

14.03.2013 4 z 5

Deník nevěsty Deník nevěsty Linda Francis Lee

Kniha mě ze začátku vůbec nebavila, ale pak jsem se vžila do příběhu a děj byl pěkný a napínavý. Ovšem není to kniha, ke které bych se vracela. Jsou tam jisté části, které jsou nudné, zdlouhavé a nemusely by tam vůbec být. :)

26.02.2013 3 z 5

Případ Amelia Případ Amelia Kimberly McCreight

Neotřelý, nenadsazený a plně uvěřitelný příběh dnešní doby a s propastmi s ní spojené.

19.10.2018 5 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Příjemná oddechovka :-)

08.10.2018 4 z 5

Odveď mě domů Odveď mě domů Julie Kibler

Jedna z mých oblíbených knih!

24.08.2018 5 z 5

Pekařova dcera Pekařova dcera Sarah McCoy

Hezký příběh, trochu víc mi ale vadilo, jak se neustále po pár stránkách prolínaly roky - současnost a příběh novinářky Reby a minulost a zase úplně jiný příběh Elsie.

24.08.2018 4 z 5

Ten večer Ten večer Susan Minot

Zaujal mě popis knihy, ale nedala se dočíst...

02.02.2014 2 z 5

Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Naprosto dokonalá kniha! Je napínavá, záhadná, okouzlující. Nejlepší kniha o vlkodlacích, co jsem kdy četla. Určitě si přečtu i zbylé dva díly :-)
Je to zase něco nového, neokoukaného, děj byl výborný, nebyly zde zdlouhavé ani nudné části. Doporučuji :-)

04.07.2013 5 z 5

Život jako dar Život jako dar Britney Spears

Krásný romantický příběh o lásce dcery a matky, o výdrži a víře. Nechybí ani tajemství. Myslím, že tato kniha byla velice pěkná, taková kratší oddechovka, ale mě se moc líbila. Opravdu supr počtení, mohu jen doporučit! :)

16.05.2013 3 z 5

Kluk, který žil v mé hlavě Kluk, který žil v mé hlavě Anne Gudule

Kniha je krátká, ale příběh je opravdu pěkný, jsem z ní nadšená a určitě si jí ještě přečtu :)

25.04.2013 4 z 5

Hlad jako žádný jiný Hlad jako žádný jiný Kresley Cole

Kniha byla zajímavá, nebyla špatná, ale ani nebyla nejlepší, dávám 3 hvězdičky za nápaditý příběh v pěkném podání. Možná si přečtu i další díl.

22.04.2013 3 z 5

Nikdo není bez viny Nikdo není bez viny Kiersten White

Kniha je velice nápaditá, vtipná, romantická, záhadná a krásně napsaná. Autorka vytvořila naprosto dokonalé světy. Kdo nečetl první díl, nemůže pochopit ty ostatní. Obě knihy z trilogie jsem si zamilovala a ted jsem začala číst i ten třetí, jsem na začátku a opět se od knihy nemůžu odtrhnou a moc mě baví. Autorka nezapomněla ani na vtipné poděkování, opravdu moc jí fandím a doufám že napíše další skvělé knihy.

28.03.2013 5 z 5

Dunění kopyt Dunění kopyt Pamela Kavanagh

Opravdu krásná, krásná, krásná kniha ! Je tam úplně všechno, víra, touha přátelství atd. Určitě stojí za přečtení, vřele doporučuji.

14.03.2013

Nespoutaná duše Nespoutaná duše Angela Dorsey

Tohle je úžasná, prostě úplně dokonalá kniha. Moc mě bavila a četla jsem i ostatní díly.

Chrt na vřesovišti Chrt na vřesovišti Lucy Daniels

Vždycky jsem zbožňovala Mandy a plno zvířátek, které v Arše zvířat byly. Tahle kniha je další úžasná, mohu jen doporučit.

Záhada na farmě U Černého koně Záhada na farmě U Černého koně Jenny Hughes

Krásná kniha, do které jsem se s úžasem vžila.

14.03.2013 4 z 5

Léto plné záhad Léto plné záhad Anna Sellberg

Opravdu úžasná kniha, přečetla jsem ji za jeden den, velice mě bavila :-)

Na stříbrné cestě Na stříbrné cestě Alice Moss

Druhý díl je stejně tak úžasný jako ten první. Je to velice nápaditý příběh, moc pěkně napsané. Jediné co bych vytkla, je prřeklad a to i v prvním díle.

26.02.2013 5 z 5

Smrtící polibek Smrtící polibek Alice Moss

Ta kniha je prostě... jak to říct ? Dokonalá ? :)
Je to naprosto úžasný nápad, něco takového napsat, žádnou takovou knihu jsem ještě nečetla ! Doufám že seženu ten druhý díl, i když to zas až tolik nenavazuje, ale prostě jsou jisté otázky, na které bude odpovězeno až v druhém díle. Tuto knihu mohu jenom doporučit !

13.02.2013 5 z 5

Příliš horké léto Příliš horké léto Mikaela Bley

Stojí za přečtení, poutavý příběh, skvělý spád. Pro mě napínavá a zábavná kniha! :-)

09.10.2018 4 z 5