Nikyna8 komentáře u knih
Naprosto mé pohltila, skvěle se četla, moc se těším na pokračování.
Přečteno, moc se mi knížka líbila, romanická, odpočinková knížka v tomto hektickém období vanočních příprav na vánoc.
Další díl opět nezklamal, krásné čtení.
Kniha se četla skvěle.Už se těším na další díl, už předem vím, že bude perfektní jako všechny knihy od Roberta Bryndzy.
Nádhera,knížka mi fakt bavila nemohla jsem se od ní odtrhnout.Mám připravenou celou sérii,tak se těším.
Hned zítra začínám z druhým dílem.
Takové hezke ukončení, strasne krátké,presto příjemné se na chvíli vrátit k této sérii knih Barvy lásky
Dočteno, moc krásná trilogie.Všechny tři díly moc hezky napsané, přečteno jedním dechem. Takové odpočinkové pohodové knížky.
Parádní, opět přečteno za pár dní.Napínavý konec, hned musím začít číst třetí díl.
Opravdu hezky napsané knihy,člověk se začte a neví kdy přestat.
Po dočtení druhého dílů se okamžitě vrhám na třetí díl napnutá jak tato série dopadne.Krásně čtivé.
Krásná romantická knížka, taková ta popelkovská. Četla se hezky, odpočinková, zamilovaná, přesně co jsem potřebovala vypnout hlavu a zabrat se a číst a číst.
Hezká kniha, četla se pěkně. Takový na půl smutný příběh, ale láska a trpělivost zvítězila.
Pořád nechapu to negativni hodnocení, pro mě hezkej i druhý díl.Rozečtenej třetí díl, spokojenost.Takové klidné čtení na léto.
Po přečtení negativních komentářů jsem nevěděla zda se mám do této knihy pustit, udělala jsem dobře že jsem na ně nedala, mě se první díl líbil a uvidime co přinesou ty další.Zatím spokojenost.
Skvělá knížka, krásný příběh,pohodové romantické čtení. Super oddychovka na víkend.
Pohlazení po duši, krásné pozitivní myšlení, zamyšlení nad tím aby jsme se radovali z maličkostí.Žít život teď a tady, užívat si ho.
Kniha se mi moc líbila, krásné oddechové čtení, nádherná romantika.
Krásná kniha,musela jsem číst a číst.
První díl je krásný a hned se vrhám do druhého dílu.
Moc krásná detektivka,čtivá.
Už se těším na další díl.Niky jsem detektivky nečetla, musím to napravit.Tahle moje první se mi opravdu moc líbila.