Nissi komentáře u knih
Já jsem tak strašně zklamaná. Po sérii Nepřátelé a milenci jsem se těšila na další dílo z rukou teto autorky, ale tohle byla hrůza. Námět je super řeší se tu dvě důležitá témata, ale takovým nešťastným způsobem. Lexie mi vůbec nebyla sympatická v jednom odstavci byla hrdá na svoje tělo a cítila se v něm fajn a hned v odstavci pod ním se nenáviděla a měla mindráky. Děje tam moc není, protože se točí kolem toho jak moc je/není tlustá. Do knížky jsem se musela nutit, byla jsem nadšená, když jsem ji konečně dočetla a vím, že už ji nikdy číst nebudu.
Za mě naprostá paráda. Zajímavý námět, strašidelný. A miluju když do konce není znám vrah a musim hadat kdo to je.
Zajimave, ma to spad, rychle se to cte. Precteno za par hodin, knizka taky nema moc stranek. Ja doufam, te Mount zustane zmetek a nestane se z nej zalaskovanej, srdickama ovesenej podpantoflak ????
Neni to nic svetobornyho, ale hodne jsem se nasmala :-)))
Mike je pitomec :) jsem zvedava na jeho pribeh. Evan je taky trochu na pest a Dan je nemluvny zlaticko :). Mrzi me, ze je konec opet tak useknuty, ale dekuji autorce za povidky, ktera ma webu,ze si clovek ten konec trosku vynahradi a domysli.
Byla jsem celkem prekvapena a to mile. Knizka se cetla sama, dobre vymyslene. Co me opravdu stvalo je spousta preklepu. A chtela bych vedet co mel Rush vymysleny za vylet na ktery nakonec nejeli :-). Je tam vice nedokoncenych linek, mozna bude druhy dil?
Asi takhle, ja tuhle spisovatelku proste nesnasim. Jak muze vymyslet neco tak silenyho? A ja jsem takova blbka, ze si ty knizky kupuju a ctu je, protoze to nejde nedocist a neznat konec. Moc dekuju za upozorneni na zacatku knihy, ale to je uplne k nicemu, vubec me nenapadlo, ze se tohle stane a pro zenu v 6tem mesici tehotenstvi, to byla pro me opravdu sila. Madisov mi pila krev uz v predchozich knihach, ale ted je to snad jeste horsi....no ted si pockat na druhy a doufam posledni dil.
Tato serie se mi opravdu moc libi, ale musim tomu dilu, respektive autorce vytknout jednu vec. A to jest chovani Evy vuci Nixii, chovala se jak kdyby to byla casovana bomba.
No proste paaani. Dlouho jsem necetla takovy zajimavy pribeh, plny emoci a proste vseho. Opravdu me to nadchlo :-)
No uff, precteno. Kasie byla 3/4 knihy na pest. Skoda, ze tu nebylo pojeti i ze strany Roberta, ale jen ciste z pohledu Kasie.
Dalsi strhujici pribeh. Knizky bratrstva miluju. Zde neskoncilo vse happyendem, coz ani v takto dlouhe serii nejde. Trosku mi vadi, ze se zde prolina hodne pribehu, ale to znamena, ze bude zrejme i dost pokracovani, coz je dobre. Nejvic jsem zvedava, jak to bude dal s Laylou a Thoerem, a pak samozrejme Assail. Kazdopadne priste se pry muzeme tesit na pokracovani pribehu Rhage, tak uvidime.