Njzy

Knihu jsem četla velice dávno ale pořád si pamatuji některé úryvky a myslím že je skvělá. :-D

Podle mne zatím nejvydařenější díl,konečně šlo vidět že Damon je i člověk.Už se moc těším na 11.

Tato skvělá knížka zaujala 1. místo ze všech mých nejoblíbenějších knih,doufám že si ji budou číst i moje děti neboť ''osud je hlávka zelí která roste rovnoměrně do všech stran,, a budou čekat na Žolíka........

O tomto dílu jsem na začátku měla smíšené pocity ale ten konec se mi zalíbil tak, že bych si klidně přečetla i Alienci. :-D

Kniha mě vážně dostala, nejvíce mě pobavil výstup Robina když se bavili koho si Maruška vezme. Oproti filmu je kniha ohodně lepší protože ve filmu vynechali několik hlavních postav je úplně jiný děj.

Naučila jsem se hodně nových věcí, hlavně vlkodlaci mne překvapili.

Já jsem bohužel knihu dočíst nemohla protože jsem si ji stáhla a bylo tam jen 176 stran místo 384 takže smůla :- , přesto chci ale podotknout že i ten kousek co jsem četla byl super a bylo vidět že i hlavní hrdinové dělají chyby. :-D

Kroniky Prydainu budou navždy patřit k mým zamilovaným (i když mě štve to s Collem).

Doma mám záhadu pavoučího domu a mám pocit že jsem ji tu někde i viděla ale to se mi asi jen zdálo. :-D

Zatím a navždy totálně nejlepší knížka na světě. Moc se mi to líbilo a jsem ráda že to dobře dopadlo, a že nepadne na zásnuby. :-D

Kniha se mi velice líbila,ostatně jako všechny a je mi velice líto že už skončila.

Do knížek Rose jsem se zamilovala, ani jeden díl mne nezklamal. Autorka to napsala tak že to překvapí i na těch nejpřetpokládanějších místech. Rozhodně doporučuji!!!! :-)

Kniha se mi líbila, jediné co mne zklamalo bylo že kapitoly nebyly pojmenované a na konci uvedli jako název další knihy Šedý rytíř místo Šedý král a taky možná ještě to že tam nebylo moc věcí z pohledu Willa.

Kniha je velice zajímavá, příběh samotný je pperfektní a samotný účel proč napsat knihu je také hodný k zamyšlení. rozhodně DOPORUČUJI !!!!

četla jsem všechny knihy o Rose a ani jedna mne nezklamala

Knížka se mi velice líbila, ten příběh opravdu chytá za srdce.