NoelHudson komentáře u knih
Příjemná historická romance. Akorát Anna Boleynova byla popravena až 2 dny po svých údajných milencich, i když je pravda, že v románech pro ženy se ta historická fakta zas až tak neřeší jen já jsem hrozný hnidopich.
O totožnosti vraha jsem měla jasno už od druhé vraždy. I když detektivky nejsou šálek mého čaje, tahle série mě baví.
Akorát, že Karel IV se stal IV ne po biřmování ale až po korunovaci na císaře.
Líbilo se mi více než 1. díl.
Nebylo to pouze o 12. stol ale i o staletích předtím, takže občas zmatečné, ale přesto kvalitní.
Žádná seriózní historie, obyčejný středověký bulvár. Ale když těm svým spikleneckým teoriím a alternativním verzím věří, brát mu to nebudeme.
Nereálné. Neuvěřitelně podivné iracionální rozhovory a chování Kate a Dominika. Kate mi vůbec nepřišla jako chytrá a vzdělaná ale jako sexem posedlá panenka, která vyvrcholí každou maličkostí až to není normální a neustále ji.I přesto mě kniha bavila více než 50 odstínů.
Druhá půlka knihy byla daleko poutavějši než ta první. Konec dost krutý. Docela se těším na další díl.
První díl mě bavil víc. V knize bylo tolik děje až jsem se v něm občas ztrácela. Trochu nerealně zní jak se do Marty skoro každý muž zamiluje. A musím přiznat, že mi bude v dalších dílech chybět Randolfovo řádění. Ach jo, byl to pravý zákeřný protihráč.
Hold kdyby v mládí Agáta nebyla blbá a nenechala si lásku a štěstí protéct mezi prsty, nemusela 15 let prožít s tím notoricky nevěrným idiotem. Na knize mi akorát vadily sálodlouhé popisy všeho: jídla, oblečení, míst, i kosmetických procedur. Bylo to dosti únavné.
Povídky o mužích se mi líbíly o chlup víc než ty o ženách.
Čekala jsem od knihy něco jiného. Příběhy jsou spíše sprosté než smyslné. Přiznám, že jsem se občas i zasmála ale konce jsou většinou ne moc šťastné až je vám hrdinů líto
Russell s Tish se chovají pěkně nelogicky ale od romantického příběhu se žádná chytrost beztak nečeká
Pěkná jednohubka na líné nedělní odpoledne, když máte náladu na kovbojskou romanci. Rozhodně si přečtu i další knihy autorky.
Knize by prospělo rozdělení na více dílů a větší rozpitvání každého tématu. Takhle to opravdu bylo povrchní a člověk si teď musí hledat informace o problému, který jej zaujal jinde. Zpichnute horkou jehlou.
Přesně kniha podle mého gusta. Historické, romantické, dobrodružné, plné intrik, zrad a chytrých plánů údajných rytířů. Těším se na další díly
Nižší hodnocení jen kvůli zkrácení a upravě. Až si přečtu tu původní verzi budu hodnotit rozhodně víš.
Strhující! Chvílemi pláčete, chvílemi se smějete a někdy ani nemžete popadnout dech! Jako by autor Starověký Egypt a ostatní popisované země opravdu zažil... Plno zajímavých informací o tehdejší době a nadčasové myšlenky, které jsou poplatné nejen ve Starověku ale také v dnešní době a budou vždy a u kterých jsem musela kývat hlavou na souhlas.
Odpad - Špaček, Dočasná ztráta orientace, Něco na těch Vánocích musí být.
* - Definice lásky, Třikrát a dost, Sedmdesát čajových růží
** - Smilstvo