Nunee komentáře u knih
Nemyslela jsem si, že by mě tak chytl tento druh četby. Nebo spíš doba, do které je příběh zasazen. Ale chytl mě a myslím, že za čas se k němu vrátím :-)
Tohle je nezaměnitelná a hlavně nezapomenutelná věc. Super, pokud má člověk smysl pro humor, jen doporučuji :-)
Nejdřív jsem se bála, že mě to nenadchne jako jednička. Taitu jsem si oblíbila a trochu mě znechutilo, když mi došlo, že tento příběh je ze současnosti. Ale opak je pravdou, nemohla jsem se od příběhu odpoutat. Super, akční :-)
Moc se mi líbil příběh, postavy, prostředí, prostě všechno. Bylo to napínavé čtení, ne moc děsivé, ale napínavé k prasknutí :-)
Tento díl se mi četl stejně dobře jako ty předchozí, akorát jsem ho nedokázala brát vážně.... Nyní, po
čase z něj mám rozporuplné pocity...
Povídky mám spíš jako oddechovku mezi dvěmi silnými knihami, ale tohle bylo zajímavé čtení.... Měnící se obrazy mě obzvlášť děsí :-)
Moje první knížka od Kinga. A naprostá pecka :-) Úžasná atmosféra, běhal mi mráz po zádech. S touto knihou jsem se rozhodla přečíst od Kinga všechno. A docela úspěšně si tohle předsevzetí plním. :-)
Dobrý, čtivý příběh a fakt dobrý konec. Super. Akorát nechápu, jak může být film tak moc jiný, ale to se děje skoro u všech filmů podle Kinga.... Kniha je prostě kniha :-)