Nunee Nunee komentáře u knih

Soumrak keltského meče Soumrak keltského meče Bohuslav Švec

Nemyslela jsem si, že by mě tak chytl tento druh četby. Nebo spíš doba, do které je příběh zasazen. Ale chytl mě a myslím, že za čas se k němu vrátím :-)

Stopařův průvodce Galaxií Stopařův průvodce Galaxií Douglas Adams

Tohle je nezaměnitelná a hlavně nezapomenutelná věc. Super, pokud má člověk smysl pro humor, jen doporučuji :-)

Řeka bohů II Řeka bohů II Wilbur Smith

Nejdřív jsem se bála, že mě to nenadchne jako jednička. Taitu jsem si oblíbila a trochu mě znechutilo, když mi došlo, že tento příběh je ze současnosti. Ale opak je pravdou, nemohla jsem se od příběhu odpoutat. Super, akční :-)

Tommyknockeři Tommyknockeři Stephen King

Moc se mi líbil příběh, postavy, prostředí, prostě všechno. Bylo to napínavé čtení, ne moc děsivé, ale napínavé k prasknutí :-)

21.02.2015

Vnitřní oko Vnitřní oko Wilbur Smith

Tento díl se mi četl stejně dobře jako ty předchozí, akorát jsem ho nedokázala brát vážně.... Nyní, po
čase z něj mám rozporuplné pocity...

21.02.2015 2 z 5

Všechno je definitivní Všechno je definitivní Stephen King

Povídky mám spíš jako oddechovku mezi dvěmi silnými knihami, ale tohle bylo zajímavé čtení.... Měnící se obrazy mě obzvlášť děsí :-)

21.02.2015 4 z 5

Carrie Carrie Stephen King

Moje první knížka od Kinga. A naprostá pecka :-) Úžasná atmosféra, běhal mi mráz po zádech. S touto knihou jsem se rozhodla přečíst od Kinga všechno. A docela úspěšně si tohle předsevzetí plním. :-)

20.02.2015 5 z 5

Beznaděj Beznaděj Stephen King

Rozhodně lepší než film, občas fakt děsivý :-)

20.02.2015 4 z 5

Běh o život Běh o život Richard Bachman (p)

Dobrý, čtivý příběh a fakt dobrý konec. Super. Akorát nechápu, jak může být film tak moc jiný, ale to se děje skoro u všech filmů podle Kinga.... Kniha je prostě kniha :-)

20.02.2015 4 z 5