Nuttelka komentáře u knih
Knihu jsem četla už kdysi, moc se mi líbila, takže jsem neváhala a nové vydání jsem si koupila :-)
no néééé, dokonce i nějaká akce se objevila :-))) ale jo, opět jako oddychovka good :-)
Tato kniha mě bavila, oproti předešlému dílu :-) A vůbec mi nevadilo, že se tam odvíjí dva děje...
tak prozatím nejslabší knížka ze série :-( občas bych Meg profackovala :-))))
super, opět pohodové čtení :-) pro oddychové chvíle vřele doporučuji... a jde se na další díl B-)
velmi příjemné pohodové čtení... mám doma už celou sérii, takže budu postupně louskat :-)
Super knížka, četla se úplně parádně a samozřejmě rozluštění opět velmi překvapivé :-) Jdu si pustit film :-)
Small, Johnson a Schone se dalo, ale té Devine pořád nějak nemůžu přijít na chuť :-(
nemám slov... prostě paráda :-) těžce jsem se od knížky odtrhávala, kdybych mohla, přečetla bych ji na jeden zátah :-) ... emotivní pasáže na mě hodně působily... fakt super knížky, super série, nemůžu se dočkat třetího dílu...
Bertrice má rozhodně lepší knihy než je tato... Občas jsem se ztrácela v ději, když popisovala "politické dění" a kdo která osoba je a proč, ale jinak dobrý :-)
Když jsem kdysi knížku četla, tak samozřejmě před tím, než jsem si pustila film, tak jsem byla trošičku z filmu zklamaná, ale knížka fakt super, musela jsem číst pořád, někdy i skoro celou noc, dokud jsem nebyla na konci knížky, takže u mě jednoznačně plný počet :-)
chvíli mi trvalo, než jsem se pořádně začetla, ale jinak to bylo good :-)