nycol nycol komentáře u knih

Nástrahy velkoměsta Nástrahy velkoměsta Ronni Cooper

Svižné, vtipné s trochou napětí.

27.05.2023 4 z 5

Kroky ke slunci Kroky ke slunci Corban Addison

Běžně tenhle typ literatury nevyhledavám, tahle se ke mně dostala náhodně a co? A dobrý. Sice lehce nereálné situace, ale člověk by měl věřit, že aspoň někdy dobro zvítězí.

20.05.2023 5 z 5

Smrtící svůdnost Smrtící svůdnost J. D. Robb (p)

To by šlo! Knihu jsem objevila v knihobudce na letišti, podle obálky bych si ji nekoupila ani za dvacku v levných knihách a ejhle, dalo se to a bylo to docela dobrý.

16.04.2023 4 z 5

Mrtvá schránka Mrtvá schránka Kristýna Sněgoňová

Tak úplně nevím, ale ...

18.01.2023 3 z 5

Guláš Guláš Brian Kimberling

Proč to má tak malé hodnocení? Svěží, čtivé, vtipné.

19.12.2022 4 z 5

Vlčí pouto Vlčí pouto Miroslav Valina

Mám ráda fantazy, hodnocení tady mě přesvědčilo ke koupi. Ale, to se nedá. Dvakrát jsem se pokoušela to číst, dvakrát jsem to odložila a nakonec to zůstalo tři týdny na nočním stolku. Dneska jsem udělala třetí pokus a když jsem se v ději dostala do skleněného světa, tak jsem to definitivně vzdala a odložila na trvalo.

08.10.2022 1 z 5

Žena, která mi ukradla život Žena, která mi ukradla život Marian Keyes

Příjemná kniha na dovolenou.

09.05.2022 4 z 5

O mé rodině a jiných mimozemšťanech O mé rodině a jiných mimozemšťanech Kathy Lette

Skvělé a vtipné vyprávění o velmi vážném tématu.

30.04.2022 5 z 5

Tuláci věčné krve Tuláci věčné krve Alfred Technik

Knihu jsem objevila v knihobudce na letišti a překvapila. Příjemně překvapila.

05.04.2022 4 z 5

Manželský sex Manželský sex Jesse Kornbluth

To se nedá

01.04.2022

Případ doktora Karpety Případ doktora Karpety Jaroslav Boček

Skvělá kniha. Předčila očekávání

10.02.2022 4 z 5

Rudý vrabčák Rudý vrabčák František Kotleta (p)

Perunova krev to není, ale i tak za bůra.

22.01.2022 5 z 5

Den, kdy došly prachy Den, kdy došly prachy Milan Vodička

Tohle by si měl přečíst každý, kdo má volební právo.

01.10.2021 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Čtivý a uvěřitelný příběh, přečteno jedním dechem.

27.09.2021 5 z 5

Černá řeka Černá řeka Tom Harper (p)

Oddychová příjemnost, jen konec je takový přepálený

11.09.2021 4 z 5

Brána času Brána času Cecilia Randall

Vůbec mi nevadilo, že byl nějaký děj předtím. Ač nejsem už dávno ani dítě, ani mladistvá, knihu jsem přečetla s chutí. Nekomplikovaný příjemný děj, k bazénu úplně top. Pokud někdy vyjde další díl, ráda po něm sáhnu.

11.09.2021 5 z 5

Šprti & frajeři Šprti & frajeři Kristýna Sněgoňová

U mě dobrý. Tak kde je 4 díl?

01.08.2021 5 z 5

Amanda Amanda Kristýna Sněgoňová

Tak, jako mnoho jiných, jsem měla obavy ze změny autora. Ovšem pokud je Kotleta král, našel důstojnou královnu. U mě kurva dobrý.

28.07.2021 5 z 5

Revoluce Revoluce František Kotleta (p)

Tak jo, kdy bude další?

19.07.2021 5 z 5

Poutník z Mohameda - Alláhův hněv Poutník z Mohameda - Alláhův hněv František Kotleta (p)

(SPOILER) Přečetla jsem téměř vše, co Kotleta napsal. Úplně nej je pro mě Perunova krev, na nejnižší příčce jsou detektivky.
Tuhle knihu jsem si koupila loni v létě a pořád jsem jí odkládala. Prezentovaná samotným autorem, jakže nic moc nic a mělo to být jinak, do kabelky se nevešla, dovolená byla krátká, tak tu prostě ležela a čekala.
A výsledek? Přečteno za 3 dny po večerech, nemohla jsem jí odložit. Bylo jasný, že to dobře dopadne, tedy pro Kalandra, pro bambilion mrtvých už ne, no :).
Myšlenka muslimské Evropy a potažmo celé planety mě vyděsila, objev "vycucávačky" planet je dobrý nápad, křižáci jako obhájci křesťanství taky do děje krásně zapadli.
U mě dobrý, jakože hodně dobrý. Navíc jsem od knihy ani takový zážitek neočekávala, takže ne dobrý, ale výborný!!

14.07.2021 5 z 5