nycol

První půlka knihy byla dobrá, tak na 3,5 z 5. Ale po sestupu do krypty a dál se to zvrhlo v bezduché blábolení. Doufala jsem, že konec bude v duchu první půlky a co? A prd.

Měla jsem ji doma docela dlouho, absence upírů a jiných obludek mi podvědomě vadila a pořád jsem přečtení odkládala. No a teď musím rychle koupit druhý díl, ani jsem si nevšimla, že mimo emzáků tam nikdo "jiný" není a byl konec. Ale jen 4 hvězdy, jako je to dobrý, ale není to ono. Edit: musím dát 5, ty 4 jsou málo :)

Většinou platí, čím další díl, tím víc nic. Ovšem tady, i když mi to přijde nemožné, protože první díl byl vynikající, druhý díl ho předčil. Doufám v pokračovaní.

Úplně nevím, jak se touto knihou prokouše cílová skupina. Bojovala jsem s ní docela do dlouho, naštěstí se děj někde za půlkou stal uchopitelnějším a docela se těším na druhý díl.

Ech, to se nedá :), ale není to literatura, kterou bych vyhledávala, své čtenáře si asi najde.

Tak nevím, jako špatné to není, ale podle nadšení, které tuto knihu provází, jsem čekala víc. Za mě průměrná detektivka.

Vůbec mi nevadilo být součástí Atticova maratónu, naopak, skvěle jsem si to užila a na rozdíl od něj jsem se ani nezadýchala :)

Druhý díl je trochu jiný, než první, víc krve, víc neuvěřitelných zvratů, konec je tak trochu rychlovka. Ale i tak jde o příjemnou knihu.

Příjemná oddychovka, děj ubíhá plynule, nenásilně a poutavě.

Za mě luxuska. Jen si nemyslím, že pro mládež to bude uchopitelné. Jak je tu vícekrát napsáno, moc jmen a kdo se nevyzná alespoň rámcově v bozích, bude v tom mít zmatek.

Alice zastoupila plukovníka Michálka skvěle. Sice je kniha opravdu trochu jiná, než první tři, ale pořád platí, že Kotleta je bůh.

Přijde mi to takové, hm, nudné? Ale za přečtení stojí, pořád je to Brown

Dobrý, jen jsem měla chvílemi pocit, že čtu Malevil. Ale u tohoto žánru je to pochopitelné.

Mistrně napsáno, ale .... těch veleúspěšných postav je tu na mě moc :)