OldaB komentáře u knih
Velmi čtivé. Tungdil tentokrát v jiné roli, autor skvěle provázal jednotlivé osudy. Jen konec mi přišel trochu zkrátka, možná chtěl spisovatel jednoznačně říct, že tohle už je definitivní konec.
Další povídkový díl, který sbírá síly na epické střetnutí Usagiho s jeho nepřáteli. Trochu se mi vtírá kacířská myšlenka, že Sakaiovi docházejí nápady.
Tajemné až do konce, byť mi připadne rozuzlení poněkud přitažené za vlasy. Atmosféra však odkapává zhusta, dnes by takovou knihu zpracoval autor na dvojnásobném počtu stran. Jisté je jedno, co nevidět si dám další knihu od E.W.
Humor z kanclu aneb démonický pes, který by zničil každého z nás.
Protože jsem se chtěl mrknout na film, začal jsem knížkou. A zklamaný jsem rozhodně nebyl. Přestože jsem se hlavně zpočátku v ději špatně orientoval, posléze jsem se do toho dostal. Hodně depresivní záležitost, která nemohla dopadnout dobře, ačkoliv jsem si to hodně přál.
Trochu slabší díl ze skvělé série, ale je jasné, že po výborném Ostří trav je těžké navazovat. Sympatická nová postava alias inspektor Ishida.
Pro mě zatím nejslabší Palahniuk, co jsem četl. Zajímavý příběh, ale kniha mi připadla celkem těžkopádná. Tentokrát postavy ne pozoruhodné, spíše odporné.
Spoustu zajímavých faktů, velice čtivé, překvapivě znepokojivé. Už nechci být rockovou hvězdou.
Černočerný humor v reprezentativním vydání. Nečekaným plusem je provázanost jednotlivých stripů. Kupujte, nebude.
Fotky vynikající, literárně zajímavé. Občas mi přišlo, že by ti chtělo lehce upravit, ale pocitově to funguje.
Příjemné počtení, ale na Metabarony už to samozřejmě nemá. První příběh rozhodně lepší.
Další příběhy ze života šíleného mstitele. Potěšila především noční jízda s novinářem, který opravdu dostal svou reportáž.
Rusák zpátky a ujetější než dřív. Na Punishera čeká ostrov žoldáků, kde jako vždy přebírá smrtící iniciativu.
Ďábelský Rusák ordinuje smrtící medicínu. Punisher se musí vypořádat se svými následovníky.
Čistokrevná zábava, která si na nic velkého nehraje. Frank je bezcitný zabiják, víc emocí má snad i kámen. Mafie se musí mít na pozoru.
Úctyhodná bichle, která slouží jako bonus v sérii s Batmanem. Detektivní ráz tomu vyloženě sedne.
Dobrá myšlenka hezky rozpracovaná do větší ságy. Vojenské akce výborné, postavy by to chtělo více polidštit. Dej příjemně ubíhá, nenudil jsem se.
Vydařená kriminálka. Hodně se mi líbil Strange, hlavně jak se propracovává k nalezení skutečné identity Batmana. Další díly z této série bych si rozhodně dál.
To spojení vůbec nefunguje, marně jsem přemýšlel, proč tam Batman vůbec je. Ta kombinace s démonem je už úplně absurdní. Mimochodem s Etriganem jsem snad dobrý komiks ještě nečetl.
Výborné detektivní příběhy doplněné příjemnou kresbou. Dobře se to čte a ještě je to chytře napsané.