OldaB komentáře u knih
První díl celé trilogie mě zaujal nejvíce. Svět Seržanta byl dlouhá léta nevyužitý, ale tady se Míra doslova vyřadil. Kombinace vojenského výcviku, gangsterky i existenciálního dramatu funguje. S hlavní postavou se vlivem okolností nelze úplně ztotožnit, ale Maxovi fandíte od začátku do konce.
Příjemné počtení s černobílou patinou. Jeden z prvních komiksů, které jsem si koupil za svoje.
Hezky rozehrané pirátské dobrodružství. Čte se to prakticky samo.
Takové dospělejší pokračování, které ubralo na hravosti, ale přidalo na profesionalitě. Občas hodně temné úseky, jednoznačně doporučuji.
Dobré, ale poslední díl mi přišel lehce slabší.
Hezká představovačka postav, tahle akce bude opravdu velká.
Závěr jako většinou Loba nepotěší. Hlavně že je pohoda.
Zase šílené eskapády. Zmínit musím výborný překlad Pavla Dorta.
Šílený Lobo se vydává na další cestu smrti. Chudák Al a jeho restaurace.
Za mě průměr. Jako vždy se najdou lepší povídky a nebo ty, které prostě nějak přetrpíte. Ústřední téma zajímavé, ale ten nápad občas v povídkách chybí.
Co se týká Conana, jsem rozhodně nekritický. Více takových knih, navíc v povedeném vydání.
Hodně zajímavé počtení o obsáhlé historii Batmana. Jen více takových knih.
Kdysi to vyšlo jako testovací kniha, dlouho před tím, než začala vycházet ucelená série. Krásně to rozvíjí původního Howarda, člověk přímo cítí báje Hyborského věku. Navíc k tomu můžeme připočíst krásnou kresbu. I po létech výborné.
I když byla hlavním tahákem kresba, příběh je neméně zdařilý. Hezky ukončeno.
Ani druhý díl neztrácí grády. Finále vynikající.
Vynikající. Skvělá kresba a divoká jízda celým příběhem.
Všechny příběhy se dvěma hrdiny, které kombinují šílenou akci a parádní kresbu. Zemřít smíchy je už klasika.
Hodně drsné, byť občas lehce zkratkovité. Bisley v nejlepší formě, některé výjevy jsou opravdu fantastické.