OldaB

Pořád se to dobře čte, ale tentokrát mě strašně štval hlavní hrdina. Plus ty jeho "dcery", ty bych bil jak žito.

Perfektní zpracování, pro milovníky RŠ naprostá povinnost. Plus zajímavé informace v doslovu.

Pořád skvělé. Četl jsem po hodně letech, takže jsem si děj hezky oživil. Ten příjemně ubíhá, postavy v podstatě ikonické. Foglar mistrně mixuje napětí, kamarádství, ale i humorné situace.

Hodně dobré pokračování, které přináší nové figury a umně vytváří další podhoubí série. Ke konci mi přišlo, že tomu trochu dochází dech.

Klasická "kotletovina", která sviští k cíli na vlně hlášek a akčních eskapád. Postavy dobře zvolené, tohle vypadá na hodně zajímavou jízdu.

Vyloženě jsem se nutil ke čtení, abych mohl navázat dalším dílem. Bez nápadu, předvídatelné, postavy hrozně plytké. Tohle se nepovedlo.

Budu to řídit jako firmu. Ale zisk půjde mně a náklady státu. To už tak nějak neřekl. Kmenta je evidentně zaujatý, ale to mně vyhovuje. Přehledné, zajímavé, spoustu souvislostí. Rozhodně mohu jen doporučit.

Za sebe musím napsat, že to je výborné čtivo. Ideální pro prosvištění informací a získání tipů na obskurní filmy. Autoři jsou nadšenci, což k tomuto typu literatury výborně sedne.

Bomba! Hlavně pro ty, co zažili časy půjčování VHS. Jo to byly časy. Jinak chápu, že kdo nedorůstal v první polovině devadesátek, toho pravděpodobně nechá kniha chladným.

Asi ne tak dobré jako Říše, ale pořád slušné čtivo. Děj příjemně ubíhá, hlavní postava není žádný extra hrdina, což potěší. Závěr vyznívá trochu do ztracena, ale vyloženě špatný není.

Některé příběhy výborné, jiné mi přišly úplně mimo (nejposlouchanější rádio byl Hlas Ameriky, to snad poslouchali i ti komouši). Asi dost záleží, co si z toho pamatuje člověk sám.

Konec mi přišel zbytečně rozvláčný, ale jinak je potřeba přiznat, že si u čtení Kotlety člověk báječně odpočine.

Boj pokračuje a kopa šílených nápadů k tomu. Více asi netřeba hledat.

V podstatě přepsané dokumenty k Katce plus přidané nejnovější info. Pořád to má tu sílu.

Z Nářezů nakonec možná to nejlepší, válečná vřava 2. světové tomu sedne. Akční jízda.

Výborná kresba, jinak mi to ale přišlo trochu zkratkovité.

Pro mě z celé trilogie nejlepší díl. Především originy temných hrdinů jsou výborné.

Úchylné, japonské a výborné. Jdu hledat modelku.

Nezvyklé řazení dvou novel, kdy ta druhá časově předchází té první. Syrové čtivo bez zbytečného balastu, které vám ještě dlouho utkví v paměti. Poměrně mrazivá možnost historie osvěžená fantasy prvky. Příjde mi, že Bureš je čím dál lepší.