oluskace oluskace komentáře u knih

Útěk Útěk Sophie Jordan

Přečteno jednim dechem. Nemůžu se dočkat až pustím do dalšího dílu a jak to vše bude pokračovat hlavně mezi Jacindou, Cassianem a Willem :)

03.01.2018 5 z 5

Hotelstory aneb když to hosté rozbalí Hotelstory aneb když to hosté rozbalí Vladimíra Černajová

Báječná knížka na odreagování. Pobavila a někdy jsem se musela pozastavit nad chováním některých hostů. Ale tak to prostě v hotelech chodí. Knížka není žádná nuda. Jen škoda, že jsem ji tak rychle přečetla :)

21.12.2017 5 z 5

Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

První knížka co jsem od autorky přečetla a nemám slov. Příběh mě dostal. A bylo to i pro zamyšlení. To co se děje a chovají v jiných zemí bylo psáno apravdivě až mě mrazilo..Jsem ráda, že žiji u nás. Do Turecka bych dobrovolně nejela. A postavu Birkana jsem od začátku neměla ráda. Na konci kápla i slzička. Určitě stojí za přečtení

21.11.2017 5 z 5

Útěk do samoty Útěk do samoty Nicholas Sparks

Děj se mi moc líbil. Mám podobné problémy se synem a Denise jsem hodně fandila. Nemohla jsem se od knihy už od prvních stránek odtrhnout. Opravdu pěkný příběh, jen doporučuji

30.10.2017 5 z 5

Zpověď šílené matky - Upřímný pohled na mateřství Zpověď šílené matky - Upřímný pohled na mateřství Jill Smokler

Myslela jsem si jak se u knihy zasměju, ale takových chvilek bylo opravdu málo. Kniha mě zklamala :(

30.10.2017 1 z 5

Pokušení Pokušení Lisa Jane Smith

Nejlepší díl. Jedním dechem přečtené a káply i slzičky když jsem knihu dočetla. Nickovi jsem fandila. Ale celá série skončila nakonec dobře a jsem ráda, že jsem všechny knihy přečetla ☺ SUPER

09.10.2017 5 z 5

Lov Lov Aubrey Clark (p)

Nemohla jsem se odtrhnout, jsem natěšená jak to vše dopadne. Nezklamalo mě to :)

07.10.2017 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Nemohla jsem se na začátku začíst. Krátké kapitoly se mi líbily, děj také. Jen mi neseděla Kim. Být její kolegyní už bych ji dávno někam poslala a pochybuji, že by si nadřízení nechali doopravdy tolik líbit.. ale zkusím přečíst další díl

21.09.2017 3 z 5

(Ne)Gramotný rodič - Jak neselhat jako rodič (Ne)Gramotný rodič - Jak neselhat jako rodič Lucie Königová

Čekala jsem od knížky víc. Začala mě zajímat až někde od 9.lekce. Některé lekce tam ani nemusely být a přišlo mi, že se paní autorka často opakuje.. Ale také mi kniha otevřela oči hlavně v oblasti rodinných vztahů a neřešit další problémy

21.09.2017 3 z 5

Moc Moc Lisa Jane Smith

Poslední díl a asi nejlepší. Knihu jsem hrozně hltala a nechtěla jsem přestat číst. Líbilo se mi jak se všechny vztahy nakonec vyřešily. A konec je krásný. Trošku jsem ho i čekala. Teď jen přemýšlím jestli se pustim do volného pokračování této série...

21.09.2017 5 z 5

Rodinné balení Rodinné balení Susanne Fröhlich

Knížka je takové oddechové čtení. Hodně jsem se u ní pobavila a u vyprávění o problémech v manželství jsem se občas i zamyslela jak bych reagovala na takového manžela já. U knížky jsem se rozhodně nenudila a doporučuji těm co potřebují na chvíli vypnout ☺

14.09.2017 5 z 5

Otrokyně Otrokyně Lisa Jane Smith

Určitě doporučuji si přečíst. Knížku jsem měla hned přečtenou a nemůžu se dočkat až si přečtu pokračování. Jen občas se chvilkama děj táhl, ale jinak jsem spokojeňà

14.09.2017 4 z 5

Zasvěcení Zasvěcení Lisa Jane Smith

Je to první díl této série tak jsem se s příběhem seznamovala. Musím proto hodnotit takto. Ale už se nemůžu dočkat až se začtu do druhého dílu. Autorka opět nezklamala ☺

14.09.2017 4 z 5

Emma Emma Jane Austen

Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale nakonec pěkná kniha a od půlky jsem se nemohla odtrhnout a závěr nečekaný :)

12.07.2017 5 z 5

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Krásný příběh, u konce kápla i slzička

12.07.2017 5 z 5

Ze země pohádek a z říše skřítků Ze země pohádek a z říše skřítků Anne Suess

Krásně ilustrovaná knížka. Děti hodně zaujme a příběhy skřítků je uchvátily

24.05.2017 5 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Od knížky jsem se nemohla odtrhnout. Výborný příběh a hodně napínavý. Ale do dalších dílů už asi nejdu. Už to nebude takový. Ten konec knížky mě docela zklamal

05.04.2017 4 z 5

Tři prasátka a jiné pohádky Tři prasátka a jiné pohádky kolektiv autorů

Doporučuji. Krásné ilustrace a pohádky se dětem moc líbí

05.04.2017 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Hodně mě odrazovaly recenze, ale jsem ráda že jsem se jimi neřídila. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a byla hned přečtená. Líbilo se mi že to bylo psané formou divadelní hry, ty totiž moc ráda čtu, a i děj byl napínavý a nenudila jsem se. Takže já jen doporučuji :)

14.03.2017 5 z 5

Vánoce po francouzsku Vánoce po francouzsku Fiona Valpy

Knížku jsem dostala k Vánocům a autorku jsem neznala. Ale knížka velmi překvapila. Líbila se mi nakonec ta vánoční atmosféra a skloubení francouzské kuchyně s poznámkami redaktora :)

27.02.2017 4 z 5