oluskace oluskace komentáře u knih

Svatba naoko Svatba naoko Jo Watson

Nečekaně mi u konce ukápla slzička. Povedený příběh. Určitě se ke knize ještě vrátím

21.03.2020 5 z 5

Na velikosti záleží Na velikosti záleží Alison Bliss

Dlouho jsem se u knihy tolik nezasmála. Občas i brečela smíchy a nakonec kápla i slzička z dojetí. Konec očekávaný, ale celkový dojem z příběhu je vážně super. Určitě si ji přečtu vícekrát

01.01.2020 5 z 5

Inferno Inferno Catherine Doyle

Sérii jen doporučuji. Je vážně super a nenudila jsem se

01.01.2020 5 z 5

Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

Celá série je skvělá. Moc jsem si příběh užila a těším se až si ji přečtou mí kluci. Čte se sama, ani jsem knihy moc nedávala z ruky a chtěla jen číst. Doporučuji

07.11.2019 5 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Závěrečný díl a je nejlepší z celé série. Knihu jsem ani nechtěla moc odkládat. Pořád jsem čekala jak to dopadne a konec mě překvapil. Vyplatí se vše přečíst. Nenudila jsem se

01.11.2019 5 z 5

Calendar Girl 4 - Říjen, Listopad, Prosinec Calendar Girl 4 - Říjen, Listopad, Prosinec Audrey Carlan

Mě se série teda dost líbila. Bylo mi i líto, že čtu poslední stránky hrdinky Mii. Dost se mi hlavní hrdinka líbila a prožívala jsem to s ní. Já určite jen doporučuji. Je to takové to lehčí čtení, ale na vypadnutí od reality a relaxovat určitě pomůže

19.10.2019 5 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Od té první věty na začátku jsem nevěděla co si mám myslet a jestli to není nějaký vtip. Ale četla jsem dál. Ještě že tak. Kniha mě bavila. Ale ten konec... ten to celé zazdil. Škoda

23.08.2019 3 z 5

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Knížka přečtená jedním dechem. A teklo tolik slz. Ach.. Určitě si ji přečtu víckrát. Opravdu dojemný, zamilovaný příběh a vezměte si ke čtení této knihy kapesníčky. Budete je potřebovat. Úžasný

23.08.2019 5 z 5

Proč máma nadává Proč máma nadává Gill Sims

Občas jsem se zasmála, občas jsem se i viděla v daných situacích. Ale něco tam chybělo. První knížka se mi četla líp

23.08.2019 3 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Úžasný příběh. Nemám slov. Že mě kniha chytne a nepustí jsem tedy nečekala. Určitě knihu přečíst a mít u sebe kapesníčky

22.07.2019 5 z 5

Hotel v Paříži: pokoj č. 3 Hotel v Paříži: pokoj č. 3 Emma Mars

Nebavila mě. Nejlepší druhý díl

08.07.2019 1 z 5

Mapa k tobě Mapa k tobě J.P. Monninger

Nečekala jsem od této knížky, že u konce příběhu kápne slzička. Knihu jen doporučuji. Pěkná na odreagovaní

01.07.2019 5 z 5

Hotel v Paříži: pokoj č. 2 Hotel v Paříži: pokoj č. 2 Emma Mars

Lepší než 1.díl, ale pořád mi tam něco chybělo. Jsem zvědavá na pokračování jestli mě bude bavit. Už ted se mi občas stávalo, že mi hlavní hrdinka lezla krkem

26.06.2019 4 z 5

Tajemství upírů Tajemství upírů Lisa Jane Smith

Další super série. Nenáročné, a ted na to léto úplně ideální čtení. Autorka je prostě super. Miluju ji :)

26.06.2019 5 z 5

Jednou tě najdu Jednou tě najdu Carrie Elks

Hrozně se mi příběh líbil. Dokonce kápla i slzička. Určitě si ji budu číst častěji

04.06.2019 5 z 5

Violka: Román o hledání domova Violka: Román o hledání domova Mirka Skočílková

Příběh, u kterého jsem se nenudila. Hodně jsem knihu prožívala a jsem ráda za ten konec. Určitě se k ní ještě vrátím

09.05.2019 5 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Klára Janečková

Dala se číst, ale něco tam chybělo

27.04.2019 3 z 5

Láska v podsvětí Láska v podsvětí Meg Cabot

První díl byl o něco lepší, ale i tak mě pokračování bavilo. Super příběh a super spisovatelka. Co víc napsat :)

Mezi láskou a smrtí Mezi láskou a smrtí Meg Cabot

Jsem moc zvědavá na druhý díl :)

Flořin úděl Flořin úděl Katie Fforde

U knihy jsem se nenudila. Příběh jsem si moc užívala a konec mě nezklamal :)