oolinkaa oolinkaa komentáře u knih

Panský dům a jeho dcery Panský dům a jeho dcery Anne Jacobs

První díl super. Pokračování taky, ale postupně kniha upadala, zbytečné pasáže, protahování děje. Kdyby kniha měla o 100 stran méně , vůbec nic by se nestalo. Bylo jasné, že to skončí šťastně, žádný zvrat se neudál. Poslední díl si každopádně přečtu, ač od toho už moc neočekávám

29.06.2019 3 z 5

Espressologie Espressologie Kristina Springer

Hodně jednoduchá oddychovka na léto , převážně pro milovníky kávy. Zařadila bych knihu pro náctileté

16.06.2019 3 z 5

Jak přicházejí sny Jak přicházejí sny Richard Matheson

Četlo se samo. Toto téma mě zajímá a kdo tomu alespoň trochu věří , je ta kniha pro něj .. super

19.05.2019 4 z 5

Velká kniha o velkých autech a také o některých malých Velká kniha o velkých autech a také o některých malých neznámý - neuveden

Krásná kniha pro malé kluky

29.03.2019 5 z 5

Peppa a mašinka Peppa a mašinka Neville Astley

Další jednoduchý příběh o peppe a jeho přátelích

29.03.2019 5 z 5

Čas vlků Čas vlků Elisabet Nemert

Krásná a čtivá kniha ze Švédska, v době 2.sv.valky. byla jsem mile překvapena

28.03.2019 5 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Bohužel nedočteno ???? nevím. Přišlo mi to jako neslabsi díl , který mě moc nezaujal..třeba časem tomu dám další šanci, ale teď to bohužel neklaplo

28.03.2019 3 z 5

Stvoření světa - Stvoření člověka Stvoření světa - Stvoření člověka Jean Effel

Nádherná kniha, kterou si pamatuji z dětství .. jen tak přemýšlím, kam se poděla ???? ráda bych si ji znova prohlédla

24.02.2019 5 z 5

Román o růži Román o růži Vlastimil Vondruška

Zatím pro mě nejslabší díl .. zápletka, vyšetřování , dějová linka - Vondruška to umí i lépe

02.02.2019 4 z 5

Potom Potom Morris Gleitzman

Škoda že jsem se dostala pouze k 2 dílu, takže neznám úplný začátek Zeldy a Felixe. Ale i tak to bylo krásně a čtivě napsané z pohledu dětí, co se ukrývají před nacisty. Doporučuji

04.01.2019 5 z 5

O holčičce z jiného světa O holčičce z jiného světa Aharon Appelfeld

Text napsan velmi jednoduše, také jsem knihu nasla v dětském oddělení v knihovně. Ale zároveň je příběh protkán myšlenkovými pochody, ktere se snad ani k 9letym klukům nehodí .. každopádně zajímavy příběh z války, kdy se děti ukrývají v lese, sami , v korunách stromů a čekají , zda se pro ně rodiče vrátí nebo ne..

02.01.2019 4 z 5

Letní štvanice Letní štvanice Robert Lawrence Stine

Jeden ze slabších dílů. Je taky možné, že již v dospělosti mi knihy tak moc nepřinášejí potěšení, jako v pubertě, kdy jsem serii SH hltala ... Děj nebyl špatný, v rámci možností, ale konec teda děs. Achjo

26.11.2018 2 z 5

Doprava - Encyklopedie Larousse Doprava - Encyklopedie Larousse neznámý - neuveden

Moc krásně propracovaná kniha o dopravě pro děti. Už dlouho jsem tak pěknou encyklopedii neviděla

12.11.2018 5 z 5

Slepí Slepí Alex F. Brady

TAk tohle nebyla kniha dle mého gusta. Velmi psychologicka, která jde velmi do hloubky duše.. asi dobře propracovaná, ale já toto neocenim

15.10.2018 2 z 5

Sběratel očí Sběratel očí Sebastian Fitzek

Wau.super. to bylo super. Celkem i psycho, číst o unesenych dětech při mateřské mi dalo zabrat. Ale velmi čtivé od první stránky.
Navíc kniha je jedinečná. Kapitoly a stránky jsou číslovaný pozpátku. Je to záměr :)

11.10.2018 5 z 5

Podívej, co všechno nákladní auto dokáže! Podívej, co všechno nákladní auto dokáže! Julika Winter

Další prima kniha od Svojtky s náklaďáky. Moc se nám libila, 2,5lety prcek ji ocenil

09.09.2018 5 z 5

Jak to chodí na statku Jak to chodí na statku Josef Švarc

Útlá kniha o 10 stran ze statku . Najdete zde zvířata, práci na poli , krapet textu a na každé dvoustraně i 3 úkoly pro prcky. Tuto sérii já to chodí ..jsme si oblíbili

09.09.2018 5 z 5

Veselý statek Veselý statek neznámý - neuveden

Moc pěkná zvukovka. Jen cudliky jsou nějak blbě udělané a syn nemá takovou sílu je zmáčknout. :/

V lese - Velká kniha zvuků V lese - Velká kniha zvuků neznámý - neuveden

Parádní kniha s obrázky a zvuky. Jen některé zvuky bych řekla že nevydávají to, co ve skutečnosti zvířata dělají. Ale jinak paráda. Máme knihu rádi

Jak to chodí u popelářů Jak to chodí u popelářů Josef Švarc

Velmi pěkná, ilustrovaná kniha pro děti. Minimum textu, obrázky zachycují práci popelaru, jak se s odpadky nakládá, likvidují apod.