oolinkaa komentáře u knih
Miluji thrillery a věděla jsem, že s touto sérií chybu neudělám. A taky ze ne. Velmi čtivé od první strany, Kim je perfektní osoba a detektiv. Těším se na další případ
Tohle nebylo pěkné pocteni. Nahuštěný text bez Kapitol, nic, co by vás zaujalo, děj také za moc nestál. Jedine plus má kniha obálku. Toť vše..
To jako vážně? Chvilkami jsem si myslela, že to ani nedoctu. A s těma plinkama to myslela vážně? Fuj.. ani nevím, zda mám dát 1* za zvrácenost a nechutnosti, nebo 5* jak je to .. skvěle... napsané a autor má můj obdiv, že to takhle zvládnul.
Nevim, jestli se hodí říct pěkný pocteni, ale četlo se to dobře. I přes všechny ty hrůzy co se v té době děly. Nicméně je to opět jedna kniha, která stále píše o jednom a tom samém. Chápu, na toto téma je už x tisíc knih, a nic nového se už nenapíše. Takže úplně taková sláva a top to není. Nicméně stylem, jakým je to psané a navíc velmi procpane historickými fakty pro laiky, je super. Takže si to těch 5* zaslouží.
naprostá bomba.. čtivé, zajímavé, napínavé, hrozivé zároveň.. super detektivka se zajímavým dějem a zápletkou
za den přečteno, to bylo super.. vůbec jsem do poslední chvíle nevěděla, jak si Grace s mužem poradí.. super byla i Millie, ta mě dost bavila - nemám ráda džorge kúnyho :D
nicméně konec byl takový nedotažený, až moc rychle utnutý.. ale beztak super, a 5*
Proc jsem to vlastne cetla...? Dej me dle anotace od zacatku nezaujal, ale zase skoro vsichni to ctou, mluvi o tom a v zebricku ctenych knih se to stale drzi celkem vysoko..takze asi proto..necekala jsem od toho zadny zazrak a nadseni, to se taky ve finale nekonalo..slabe 2* davam, dej, styl, vypraveni hl.postavy - nic pro me..bohuzel
Super super.. ale divka v ledu byla o krapet ctivejsi..:) ale tesim se na 3.dil..
drsný příběh, který se četl sám. z některých věcí mi bylo dost zle..ale nechápu hl. hrdinku..podle mě je s prominutím blbá..proč týrané ženy se k tyranům neustále vrací, věří jim, že se změní a nikomu nic neřeknou??? na jednu stranu si za to mohla sama..plna věcí mohla být ušetřena..
Líbila,ale četla jsem ji poprvé až k maturitě.. Myslím si, že dříve ( jako malá holka) bych ji nepochopila.. Nebo spíše, nebylo by mi to k ničemu..:) Ale teď jsem ráda, že jsem ji přečetla..
Nejdříve jsem se toho dost bála, ale bylo to kouzelné. Nemohla jsem oči odtrhnout. Určitě si ji přečtu někdy znova!
Začátek hodně nudný , pak se to cca v polovině rozjede , říkala jsem si wau , super , už je zase Paris zpět tak jak to umí.. a nastal konec , hodně překombinovaný konec a ten to opět zazdil.. škoda .. je to takový průměr , vracet se ke knize už nebudu
Hodně pomalý rozjezd, ale pak to předčí očekávání a je z toho skvělá detektivka a do konce nevíte , kdo a proč .. škoda že v češtině nejsou už další díly
Bohužel už mě její knihy začínají nudit a zařadila bych je pro náctileté . V nejlepším je lepší přestat , než se honit jen za výdělkem
UPS .. ten konec měl znamenat co ? Chybí tomu tak 10-15 stránek na vysvětlenou .. tohle je moc uťápnutý a je to velká škoda. Jinak celá série nemá chybu , tohle mě baví a těším Se na další díly
Sesumírování všech informací za období 2.sv.valky a koncentračních táborů, ale k samotné prostituci se kniha věnuje velmi málo a okrajově. Je to samozřejmě drsná kniha, ale bohužel se nevěnuje tématu , kterému měla.
Naprosto úžasná publikace o archeologické lokalitě Abusír. Najdete zde vše , co se po celou dobu vykopávek našlo , událo. Navíc je to psané velmi čtivou formou , takže je to vhodné i pro laiky, kteří nejsou zapálení příliš do starověkého Egypta a jeho velmi významné 5.dynastie .
Velmi čtivé a napínavé. Muselo být šílené být zavřený x let v něčem , co vám přišlo normální . Pořád jsem čekala , kdo by toho byl schopen , pachatel mě do konce knihy nenapadl
Úžasná a fascinující kniha, která vtáhne do děje a nepustí. Je opravdu šílené , co si musela Lilly jako malá vytrpět . Jediné, co mě na knize rušilo bylo prostředí cirkusu. Nemám ho ráda a i z této knihy jsem se utvrdila v tom, že se k zvířatům nechovají hezky .