Owain komentáře u knih
Nejde číst bez emocí. Luxusní kniha jen o pravdě. Ta čísla mrazí.
O Osvětimi už jsem něco přečetla, ale nejvíc mě dostaly popsané podmínky v Bergen-Belsenu. To si člověk ani nedokáže představit =/
Děkujeme pane Venezio, že jste přežil a nakonec se odhodlal o té hrůze promluvit!!! Autentické svědectví nepochopitelného hnusu ještě dokreslil David O'lere svými malbami. Kdybych už nějakou knihu o holocaustu nečetla a sáhla po téhle hned poprvé, asi bych to psychicky nedala. Neskutečne obdivuji těch pár lidí, kteří tohle přežili a nezbláznili se.
Moc jsem od kniky nečekala, ale kupodivu mě překvapila. Nechci ho obhajovat, ale měl náročný úkol, splnit vše podle Himlerových rozkazů. Jak už bylo řečeno, pokud by odmítl, nahradili by ho někým jiným. To samozřejmě neomlouvá, to co dělal, jen jsem získala taký druhý pohled na věc.
Neuvěřitelné, mrazilo mě . Nejlepší kniha, jakou jsem zatím na toto téma četla.
Ty snímky ještě podtrhují děj.Běhal mi mráz po zádech, když si představím, že jich vyfotil přes 50 tisíc ....
Strhující, srdceryvné, hrozné, neskutečné.Nemám slov. Tuhle knihu určitě doporučím všem. Nikdy se nesmí zapomenout na to, co se dělo. Zanechala ve mě spoustu pocitů.Já sama bych neměla tolik síly, obdivuju ty ženy.
Vyprávění Minky a Josefa mě uplně vtáhlo.Ikdyž moc téma 2. světové moc nemusím, tak tenhle příběh mě dostal.Nemohla jsem se od knížky odtrhnout a nejeden večer jsem u ní usnula. Konec kupodivu překvapivý =)
Pribeh pekny, hlavni postavy si oblibite. Cekala jsem nejaky zvrat nebo vic propracovany konec. Celkove 4 hvezdy za krasny pribeh a napeti, jen ten konec nejaky moc rychly a odbity.
Super čtení, konec mi teda přišel trochu rychlý. Vcítila jsem se, částečně jsem byla naštvaná i jsem brečela. Závěr super =)
Sice slabší oproti jiným autorčiným klnihám, ale bylo to čtivé. Konec se dal očekávat, taková oddychovka =)
Chytla mě hned od začátku.Druhý příběh me ze začátku moc nezaujal, ale postupně jsem se začetla a výsledek je výborný. Za mě plný počet =)
Zatim nejlepsi kniha od autorky co jsem cetla. Pribeh vyborny, plny pocet =)
Moc pěkný příběh.Konec jsem předpokládala.Jdu na další díl =)
Zcela strhující příběh.Jedna z nejlepších knih, s touhle tématikou, co jsem kdy četla. Silný příběh dvou přátel a na konci pocit zlosti, lítosti a takové nespravedlnosti jsem ještě neměla. nemám slov ...
No jasně, není to starý HP, i tak se mi to líbilo. Stačí návrat do Bradavic a kouzelnického světa a zjistit, kam se dá příběh který všichni znají posunout. Za mě super =)