Owain komentáře u knih
Tohle bylo něco, večer jsem ji dočetla a ten konec mi pořád šrotoval v hlavě. Dana se jeví jako celkem protivná ženská, než se začne její příbeh odhalovat a pak člověk pochopí proč. Doporučuji.
Prostě paráda, zima, mráz, tma, napětí jako blázen. Moc stran mi nevadilo, užívala jsem si ty malé příběhy různých námořníků a samozřejmě samotný příběh jsem hltala jako už dlouho žádnou knihu. Konec byl taky nečekaný. Všech 5z5.
Skvělé! Napínavé, po dlouhé době kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout.
Orlické hory mám moc ráda, tak jsem si ji nemohla nechat ujít a dobře jsem udělala. Nevadil mi pomalý děj ani prvky mytologie, naopak. Určitě se k ní zase jednou vrátím.
Jedna z mála knih, která mi utkví v paměti a přečtu si ji určitě jednou zas. V doslovu mě zaujaly i další autorovy knihy, škoda, že nejsou přeloženy.
Děsivé čtení, ale nelze odložit. Obdivuji sestry, že to vše vydržely. Sama jsem neměla dobré dětství, ale oproti tomuhle slabý čajíček.
Už dlouhou dobu jsem se na ni chystala a pro mě uplně super. Film jsem nikdy neviděla budu muset napravit. Hezky mě mrazilo v zádech, ale jsem už taková otužilá. V roce vydání to musel být extra horor. Nečetla jsem nikdy nic, o čem kniha je a po kocourovi už jsem jen čekala, kdy tam za polom poleze znovu. Super.
Skvělé, jinak to popsat neumím, teď jen vydržet na další knihu.
Ikdyž YA nečtu, tak tohle šlo. Napětí celkem dobré. Nejvíc byly scény z podzemí a setkání s pavouky, brrrrrr =) Ráda si přečtu pak další díl.
Super čtení. Spíše poznání minulosti hlavní postavy, než pořádné řešení případu, ale pro mě super. Jdu na další díl.
Tak já se teď i maličko bála a to se mi moc nestává =) Duch Amy se nedal jen tak odbýt, ze začátku jen tak trochu zavrzat dřevem, ale pak mu dá tedy. Líbila se mi i ta situace s pokusem o změnu reality, z toho i zamrazilo. Za mě lepší díl od DC
Úžasná kniha, jsem moc ráda, že jsem se k ní dostala a mohla si ji přečíst.
Konečně jsem ji také přečetla a jsem nadšená, Hned bych se přenesla do té doby a putovala s partou lovců a dobrodruhů. Nádherné popisy přírody i lidských povah.
Smutný příběh Agnes. Kniha pro mě překvapení, nečekala jsem nic extra, ale opak pravdou. Autorčina prvotina a mysím, že se jí tedy povedla.
Teda, vypadá to na pohodu, ale pak do má grády a občas je to fakt hnus. Ale moc semi to líbilo. Masakr.