Šepot z lesa přehled

Šepot z lesa
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488693/bmid_sepot-z-lesa-5nL-488693.jpg 4 1145 1145

Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce. Z hlubin minulosti se vynořují nejen staří známí, ale i děsivé vzpomínky. Navíc zjistí, že kamarád nebyl ani zdaleka jediným, kdo se v okolí ztratil. Začne na vlastní pěst pátrat po tom, kdo – nebo co – za zmizeními stojí. A stopy, jež nachází, ho pomalu vedou do míst, jaká si nedokázal představit ani v nejhorších nočních můrách… Mysteriózní thriller, který si oblíbí čtenáři Jozefa Kariky nebo C. J. Tudor!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepot z lesa. Přihlašte se a napište ho.

ivusse
15.12.2024 4.5 z 5

Nejprve jsem měla problém se do knihy začíst, později jsem ji nechtěla dát z ruky. Velmi dobré čtení.

01evik
13.12.2024 4 z 5

Zpočátku jsem nevěděla, zda knihu dočtu - nemám ráda S. Kinga a styl autorky mi ho nápadně připomínal. Ale nakonec jsem ráda, že jsem to překousla, kniha se mi začala dobře číst a - byla to jízda :) Jsem moc spokojená.
Jednu hvězdičku tedy ubírám za konec. Rychlý, nedotažený, nevíme, jak to s Petrem dopadlo.

Peršanka
12.12.2024 4 z 5

Takový napínavý kýč je to. S několika chybami. Třeba slída krvavá, druhá hodiny odbyla - to se mi zvednul žaludek. Dialogy jsou asi nejlepší. A zaměňování podmětu s předmětem dost blbé. Tak nám angličtina plíživě przní rodnou řeč. Nebo obraty typu hebká sametovost, to je přece zbytečné.

Nevidíte je, ale oni vidí vás...

07.06.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Nový mysteriózní thriller od autorky bestselleru Šepot z lesa

09.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Šepot z lesa v seznamech

v Přečtených1 427x