Šepot z lesa přehled
Kateřina Surmanová
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce. Z hlubin minulosti se vynořují nejen staří známí, ale i děsivé vzpomínky. Navíc zjistí, že kamarád nebyl ani zdaleka jediným, kdo se v okolí ztratil. Začne na vlastní pěst pátrat po tom, kdo – nebo co – za zmizeními stojí. A stopy, jež nachází, ho pomalu vedou do míst, jaká si nedokázal představit ani v nejhorších nočních můrách… Mysteriózní thriller, který si oblíbí čtenáři Jozefa Kariky nebo C. J. Tudor!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepot z lesa. Přihlašte se a napište ho.
Vůbec nevím, proč jsem po téhle knížce sáhla, protože horory nemám ráda a nevyhledávám je. Ale mám ráda české autory a příběhy z českého prostředí, tak to byl asi prvotní impuls. Kniha byla vcelku fajn, jen taková místy rozvláčná, za mě by ji pár stran méně neuškodilo. 3/4 knihy jsem se bála hodně, bylo to dost děsivé. Konec byl za mě trochu zklamáním a teda též bych ještě uvítala pár informací o tom, jak to dopadlo, když dorazila policie, reakci vesničanů a tak. A souhlasím s názorem MaLaPraha - největší hororové prostředí je samotná lidská společnost a činy, co jsme si sami navzájem schopni napáchat
Nevidíte je, ale oni vidí vás...
07.06.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Nový mysteriózní thriller od autorky bestselleru Šepot z lesa
09.09.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Šepot z lesa v seznamech
v Přečtených | 1 387x |
tajemství horory mysteriózní, mystéria Orlické hory české horory slovanská mytologie zmizení dětí
Rak toto bola jazda.
Peter sa vrati do rodnej dediny ale čoskorozistí, že to čo tu zabechal pred rokmi tu nahňo čakalo.
Dedinu zužujú únosy deti už veľmi, veľmi dlho a Peter sa tomu musí dostať na koreň už len kôli tomu, že jedným s detí je jeho priateľ z detstva.
Úžasné mysteriózne dielo, pri ktorom som nie raz mala skoro blato na ihrisku.
Slovanská mytológia, ktora tu hrala veľkú rolu sa mi veľmi páčila, tak ako Petrovo postupne odhaľovanie toho čo sa tu môže diať a hlavne ako by tomu zabránil a do toho pocit, že i teraz jedno dieťa zmizne ale ktoré a kedy? A ako to zastavi?
Samozrejme kôli hrúbke knihy som mala trošku problém, pretože kniha je písaná inak, obšírnejšie a vela ľudí ju možno koli tomu vzdá ale určite by som to nerobila pretože záver knihy mi vyrazil dych, nečakala som takýto zvrat.
Podarí sa Petrovi zachrániť ďalšie dieťa a zabrániť ďalším obetiam? Rozhodnote odporúčam sa to dozvedieť.