Tři Sekery přehled

Tři Sekery
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533537/bmid_tri-sekery-65e5c73aca0cf.jpg 4 257 257

Michal tráví dny i noci tím, že navštěvuje hřbitovy, opuštěné domy a místa, na kterých údajně straší. Svět ho zná jako úspěšného youtubera a „lovce zázraků“. Když se pak dozví, že kněz z jeho rodného města skončil za mřížemi za brutální vraždu, která navíc proběhla za velmi podezřelých okolností, vidí v tom dokonalou příležitost, jak získat další zástupy fanoušků. Jenže jakmile dorazí domů, zjišťuje, že s knězem toho měl v dětství společného víc, než si myslel. Teprve když se s otcem Václavem po dekádách znovu setká, odhalí šokující události, které kněze k vraždě vedly, a okolnosti, jež rozumem pojmout nedovede. A zatímco čelí démonům vlastní minulosti, dozvídá se, že Václav možná nakonec není padouchem, ale hrdinou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři Sekery. Přihlašte se a napište ho.

evineckY
dnes 5 z 5

Poslouchej svoje děti, a pokud vidí něco, co ty nevidíš, boj se.
Steinar Bragi, Planina

Horor - thriller - fantasy - to vše najdete v této knize,
kdy se vám při čtení budou ježit chloupky po těle a bude vás mrazit.
Z hlouposti, maloměšťáctví a nevědomosti člověk člověku dokáže ublížit tak,
že ztratí svůj život i jeho smysl, ale přátelství a rodina je nejdůležitější.
Kniha je brutální a nechutná, ale spisovatelčin styl psaní je úžasný
a těším se na další její knihy.
Moc doporučuji.

Lucissia
předevčírem 5 z 5

Tajemné čtení, ne tak strašidelné jako Šepot z lesa, což mi teda vůbec nevadilo. :-) Při čtení kapitol o dětství malého Míšy jsem měla slzy v očích, bavily mě historické souvislosti, že jsem se dověděla něco nového a hlavně se mi líbí autorčin květnatý jazyk, tolik krásných přídavných jmen a nezvyklých podstatných... A ty přenádherné slovní obraty. Opravdu pohlazení pro uši i oči. Jestli příští rok paní Surmanová vydá další knihu, kéž by byla taky taková jako všechny předchozí... :-)

Janinkniznisvet
předevčírem 5 z 5

Napínavý, tajuplný, strašidelný příběh, který skrývá tajemství. Během čtení, jsem byla napnutá jak kšandy, bylo i pár situací kdy jsem se i vylekala. První kniha u které jsem se bála. Matka Michala mi pěkně pila krev. Celou dobu příběhu jsem byla na straně Michala, Václav si mě taky získal. Některé scény byli až moc brutální.
Čtení utíkalo až jsem na posledních stránkách zapomněla, že je to knižní štafeta.
Pro mě to bylo první knižní setkání s autorkou, rozhodně ne poslední. Těším se až přečtu další knihy
Knihu všem doporučuji, určitě si ji musíte všechni přečíst
Děkuji autorce , že napsala nejlepší českou knížku roku.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Nevidíte je, ale oni vidí vás...

07.06.2024

Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)

02.06.2024

Nejlepší lež je ta, co má pár styčných bodů s pravdou.

Kniha Tři Sekery v seznamech