p.pavlina komentáře u knih
Moc dobře popsaná realita, kterou mi z naší země často ani nevidíme. Tahle kniha mi otevřela nový obzor, který jsem nikdy dříve nevnímala. Téma mě velmi zaujalo.
Tuto autorku mám ráda a první díl jsem přečetla jedním dechem. Tento druhý díl byl sice taky čtivý, ale už to nemělo takovou tu šťávu, co měl první díl. I tak super počteníčko.
Je to moje první kniha od tohoto autora a určitě v této sérii budu pokračovat. Jen ten začátek byl takový trošku roztahaný. Ovšem nakonec to dalo celé smysl, proč se táhl ten příběh tím, čím se táhl :)
Moje první kniha od tohoto autora. Velmi čtivě napsaná. Děj má spád a dokud jsem nedočetla do konce, nevěděla jsem, jak to vlastně dopadne.
Velmi zajímavé, nemohla jsem se odtrhnout. Opět super konec k zamyšlení.
Tato kniha se mi líbila. Opět jsem se mohla pobavit nad myšlenkovými pochody Dona. I když jsem se u ní bavila, bohužel nebyla až tak vtipná jako předchozí kniha Projekt manželka. S tím jsem ovšem počítala a autorovi to určitě nezazlívám.
Autor sice popisoval hrozné věci, které se děli, ale velmi zajímavým způsobem. Opět jsem se na tuto dobu mohla kouknout z jiného úhlu.
Kniha opravdu poutavá, nemohla jsem ji jen tak odložit. Na druhou stranu byla velmi naturalistická a chvilkami jsem přemýšlela, jestli jí mám odložit, protože popisované věci byli až nechutné a odpudivé.
Velmi zajímavá fakta, která jsou podána zajímavou formou.
Kniha je velmi zajímavá. Cítila jsem z ní tu atmosféru, až mi z toho bylo smutno. Něco takového jsem ještě nečetla a stálo to za přečtení.