p.pavlina komentáře u knih
Sice jsem knihu přečetla, ale že bych z ní byla nějak extra nadšená, to se říct nedá. Prostě příběh o zvláštní holce, která mi chvilkama lezla až na nervy.
Zajímavý nápad a příběh stejně tak. Je to velmi hezky napsané a děj plyne. Dokud jsem nedočetla, nemohla jsem odložit.
Skvělá detektivka a už se těším na další díly. Hlavní postavy jsou sympatické a ráda se s nimi vydám na další cestu za vyřešením zapeklitého případu.
Skvělé čtení. Autor opět nezklamal a už se těším na další díly.
Zajímavé postřehy v knize jsem si ráda přečetla, ale detektivky od pana Vondrušky jsou lepší.
Moje první kniha od tohoto autora a z tohoto žánru a opravdu jsem měla docela problém se začíst. Ale dám tomu šanci a určitě sáhnu po dalších dílech.
Dalo mi velkou práci se do knihy začíst, ale může to být tím, že tento žánr moc nečtu a teprve pronikám do děje a prostředí Zeměplochy.
Tuto knihu bych mohla číst stále dokola a nikdy se mi neomrzí. Skvělý a nápaditý příběh.
Filmové zpracování bylo tedy lepší než kniha. Bohužel jsem neměla problém s tím, knihu odložit.
Moje první kniha o táto autorky a opravdu mě velmi zaujala. Určitě si přečtu celou sérii.
Parádní příběh. Až z toho trochu mrazí. Ta představa je hrozná, ale příběh pro knihu skvělý.
Děj mě okamžitě vtáhnul a nápad mě velmi zaujal. Velmi zajímavé čtení.
Pěkné čtení, ale pět hvězd si příběh nezaslouží. V příběhu mi cosi nepopsatelného chybělo.
Parádní ukázka toho, jak je čeština krásná. Je to kniha mého dětství a ráda se k ní vracím.
Příběh hezky plynul a nebylo snadné knihu odložit, dokud jsem jí nedočetla do konce.
Tyto knihy mě nikdy nezklamou. Vždy si u četby parádně odpočinu. Lze označit za dobrou detektivku.
Tento díl se mi moc líbil. Ať si říká, kdo chce, co chce, ale nechyběla akce a nápad. A konečně jsem si mohla užít příběh bez zdlouhavého popisu politických propletenců.
Tato kniha mě moc nezaujala a další knihu v sérii číst zatím nebudu.