p.pavlina p.pavlina komentáře u knih

Smrt šumavského poustevníka Smrt šumavského poustevníka Vlastimil Vondruška

Detektivky pana Vondrušky jsem měla vždy ráda, ale poslední dobou mám problém se jimi prokousat. Nebaví mě, jsou stále stejné s drobnými obměnami. Škoda.

21.12.2024 3 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Kniha se mi velmi dobře četla a příběh hezký plynul. Velmi zajímavé čtení.

11.10.2024 5 z 5

A hory odpověděly A hory odpověděly Khaled Hosseini

Od knihy jsem očekávala hodně, neboť tohoto autora mám velmi ráda. Nicméně se mi špatně četla a měla jsem problém knihu dočíst.

11.10.2024 4 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Kniha se mi četla velmi špatně, styl psaní mi bránil v orientaci v příběhu.

17.08.2024 2 z 5

Zápisník alkoholičky Zápisník alkoholičky Michaela Duffková

Kniha je psána opravdu nezajímavě, ale pro lidi, kterých se problematika alkoholismu týká, to má jistě velkou cenu.

21.07.2024 2 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Jak je možné, že se knihy paní Třeštíkové, tak moc prodávají??? Celou dobu, co jsem četla knihu, jsem si říkala, že to je pouze škoda papíru.

21.07.2024 1 z 5

Prodám 2 děti Prodám 2 děti Kristina McMorris

Že začátku to vypadalo jako zajímavý příběh, ale potom to šlo jen a jen z kopce. Podle mě...nuda.

21.07.2024 2 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Kniha mě nijak nenadchla. Měla jsem velký problém ji dočíst do konce.

23.06.2024 2 z 5

Bílá Voda Bílá Voda Kateřina Tučková

Kniha pojednává o zajímavém tématu, ale tak nějak zdlouhavě, že mě to až unavovalo. Bohužel jsem od knihy čekala více.

23.06.2024 3 z 5

Sloní paměť Sloní paměť Alex Lasker

Kniha se četla hezky, byla zajímavá. Občas mi bylo až smutno z toho, co lidé dokáží napáchat na zvířatech. Ale je pozitivní, že jsou stále lidé, kteří se snaží taková zvířata chránit a pomáhat jim.

23.04.2024 4 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Tato kniha mě zatím od autorky bavila nejméně a musím říct, že filmy byl mnohem zajímavější než kniha.

09.04.2024 2 z 5

Oko Oko Bernard Minier

Příběh je opravdu velmi čtivý a napínavý. Konec je celkem překvapující a už se těším na další díl.

16.03.2024 5 z 5

Matčiny hříchy Matčiny hříchy Irene Kelly

Knihu jsem si půjčila v knihovně jen tak, protože jsem potřebovala něco na čtení, když jsem si zapomněla knihu z domova. Udělala jsem moc dobře. Kniha byla fascinující a Irene je neskutečně silná žena, která dokázala přežít nemožné.

04.03.2024 5 z 5

Dokonalé děti Dokonalé děti Sophie Hannah

Kniha mě vůbec nebavila. Velmi těžko se mi četla.

30.01.2024 1 z 5

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Příběh byl čtivý, psaný tak, že rychle ubíhal, ale jinak celkem o ničem. Stejně tak chování Jakuba i Dáši bylo nepravděpodobné.

30.01.2024 3 z 5

Ořechy na cukroví Ořechy na cukroví Michaela Kalivodová

Kniha se mi moc líbila. Příběh byl zajímavý a ten konec mě skutečně dojal.

19.01.2024 4 z 5

Cyankáli v šampaňském Cyankáli v šampaňském Agatha Christie

Po této knize jsem sáhla jen tak na blind, protože jsem si už dlouho chtěla od této autorky něco přečíst a zjistit, proč ji má spousta čtenářů tak ráda. Bohužel mě ale nezaujala a nebavila mě. Měla jsem co dělat, abych ji dočetla.

09.01.2024 2 z 5

Moje kamarádka Anne Franková Moje kamarádka Anne Franková Hannah Pick-Goslar

V knize je velmi čtivě vyprávěn silný příběh.

27.12.2023 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Kniha se mi opravdu moc líbila. Velmi dobře se četla a byla napínavá do samého konce. Paráda

06.12.2023 5 z 5

Černá lilie Černá lilie Vlastimil Vondruška

Po delší době se mi líbila kniha z této série. Přišlo mi to trochu jiné, než knihy doposud. Zajímavé od začátku do konce.

03.12.2023 5 z 5