Pája699 Pája699 komentáře u knih

Stará tajemství Stará tajemství Patricia Gibney

Další bezvadný a zapeklitý příběh se kterým se Lottie Parkerová a její tým musí poprat. Za mě super čtení. Tato série začíná mít grády a je děsně napínavá. Pro Lotiie je to hodně osobní....rozuzlení je trošičku překombinované a musíte se fakt soustředit, aby jste vše správně pochopili. Kdo ještě nečetl, hurá do toho. Máte se na co těšit :-)

02.09.2020 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Tak já vám nevím….podle recenzí tady jsem asi četla jinou knihu než všichni ostatní :-) Mě tedy kniha nijak zvlášť neoslovila. Čekala jsem pecku u které si řeknu wow to byla jízda, nebo tak něco, ale to se opravdu nekonalo. Pro mě zklamání. Vyšetřovací tým Sama Portera se mi líbil a byli mi hned všichni sympatičtí. Z tohoto pohledu se mi kniha líbila, bylo to i místy vtipné, ale deník? Ten mě tedy nechytl a chvilkama i nebavil. Poslední ¼ knihy už stálo za to . Tam jsem četla bez dechu. Za mě 3,5 hvězdy. No nezbývá mi nic jiného, než se pustit do druhé dílu. Snad to bude mít ty správné „koule“ :-)

31.08.2020 3 z 5

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Této knihy sem se opravdu nemohla dočkat. Opravdu mě zajímalo, jak se z ničeho nic může ztratit 9 lidí a jak se s tím Tim popere. Kniha se mi líbila, nezklama. Klasický nesmrtelný David Raker. Místy to bylo trošku nereálné a přitažené za vlasy, ale děj plynul, postupně se odhalovala tajemství. V napětí jsem čekala, jak se minulost proplete s budoucností. Povedlo se a všechno do sebe krásně zapadlo. Ze začátku jsem měla trošku problém se vyznat ve všech postavách, ale poprala jsem se s tím :-) Všechno bylo super, ale upřímně jsem čekala od této knihy o chlup více.

25.08.2020 4 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel Brooke Harris

Pro mě jeden z nejkrásnějších příběhů, který jsem kdy četla. Plný smutku a naděje. V srdci stopu určitě zanechá. Chce se mi normálně znovu brečet, když píšu tento komentář. Annie a Skicák...Holly a Nate a celá jejich rodina, která má k sobě úžasný vztah.

"Nebudu tě milovat, jen co budu živ, budu tě milovat, dokud budou hvězdy na nebi. Dokud bude voda v mořích a dokud pro vzpomínku na mě bude ve tvém srdci místo. "

20.08.2020 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Tak za mě určitě nejlepší kniha autorky! Přečteno za jediný den, jooo až tak mě to v táhlo a nepustilo :-) Jen mi přišlo trošku překombinované kdo s kým všechno podváděl, ale jinak super. Na jednu čtvrť fakt neskutečně moc tajemství. Samo mě překvapilo, že jsem si vraha tipla správně v tom propletenci. S radostí knihu doporučuji.

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Myslím, že ať by autorka napsala jakýkoli žánr, tak to bude prostě Topovka :-) Coleen umí prostě psát! Knížka mě mile překvapila a přečteno téměř za den, jak se to krásně četlo. I když po přečtení knihy stále nevím, zda je to pravda, nebo lež? Asi zálěží na každém z nás, jaká pravda se mu zamlouvá více.

Dobrá matka Dobrá matka Sinéad Moriarty

Mimořádný příběh, na který hned tak určitě nezapomenu. Tímhle by si neměl procházet žádný rodič, život je prostě nevyspitatelný a každý máme svůj osud jiný. Od čtvrtky knihy až do konce jsem četla přes slzy. Jen ten konec mi už přišel zbytečně natahovaný a neskutečně mi tam vadilo, jak se otec pořád dokola opakoval se slovy.

Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Tak tohle nemělo chybu! Napínavé čtení až do poslední stránky. Děj je plný zvratů a akce. Komu vlastně můžete věřit? Konec pro mě hodně zajímavý a nečekaný, tohle jsem vážně nečekala a spadla mi brada. Tím pádem se už nemůžu dočkat dalšího pokračování :-)

07.08.2020 5 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Dechberoucí příběh Sawyer a Isaaca, který mě prostě dostal na kolena. V průběhu čtení se ve mě emoce střídaly... Oba dva mi byli sympatičtí a od knihy se nešlo od trhnout. Mám ráda, když ve mě kniha po přečtení zanechá stopu a nutí mě zamyslet se.

"Nejsme tím, co o nás říkají"

04.08.2020 5 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Pro Cartera mám od první knihy slabost a závislost. Zase vymyslel děsivý a šokující příběh s neuvěřitekným odhalením a rozuzlením na konci. Teď se snad začnu bát brát videohovory :-) za mě zase pecka a určitě doporučuji k přečtení. Jen malá vítka...dala bych možná více prostoru i Carlosovi.....

30.07.2020 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Lidský osud je nevyzpytatelný....krásně napsané, krásný příběh. Příběh Jennifer a Boota mě dostal. Do knihy se nejprve musíte začít po poměrně zdlouhavém začátku a zorijentovat se v časech, ale pak musíte číst dál a dál, aby jste se dostali k rozluštění, jak to vlastně dopadlo :-)

27.07.2020 4 z 5

Risk Risk Elle Kennedy

Příběhy z hokejového prostředí miluju a tehle příběh neměl chybu! Svérázná Brenna se s ničím a s nikým nepáře a co na srdci to také na jazyku. Utírám slzy od samého smíchu, to tato autorka umí skvěle. Další perfektní příběh z pera autorky.

22.07.2020 5 z 5

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Nevím proč jsem si myslela, že tento díl bude stát za prd, ale opak byl pravdou :-) Příběh Nicka a Stefanie mě dostal a řadím mezi druhý nejlepší díl ze série. Příběh Cally zatím vede. Přečtěte a posuďte sami. Mě příběh bavil a líbil se mi. Můžu jen doporučit. Příjemné čtení v těchto letních dnech.

22.07.2020 5 z 5

Ve víru Ve víru Rachel Caine (p)

Mě se tedy líbil i třetí díl tehle super série. Napětí tam bylo, že by se dalo krájet, pronásledování, vyšetřování....mrtvol jak na běžícím páse :-) Gwen jednoho dne zvedne telefon a tím začíná nový kolotoč...komu věřit a komu ne? Únos dítětě, podezřelené mizení žen v jednom městečku...za mě super :-)

17.07.2020 4 z 5

Křižovatka života Křižovatka života Julianne MacLean

Krásný, dojemný příběh. Kniha se četla sama a můžu vřele doporučit dalším čtenářům. Někdy dokonalé manželství nemusí být vždy tak ideální, jak si myslíte a věříte tomu. Takový příběh ze života....Abbi byla sympatická osoba, ale nejvíc jsem si zamilovala Winstona. To byl můj hrdina :-)

13.07.2020 4 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Další případ inspektora Fawleyho byl impozantní. Hltala jsem každou stránku a až do posledního listu jsem byla navážkách, kdo je vlastně pachatel. Autorka mě neskutečně mátla a hrála si semnou. Když už jsem si myslela, že vím kdo je vrah, tak na další stránce jsem měla zase pochyby. Prostě luxus. I když musím přiznat, že v tomto díle mě svým způsobem vadili až moc krátké kapitoly. Chvilkama jsem nevěděla, ze kterého úhlu se děj vypráví.

10.07.2020 4 z 5

Sedm dopisů z lásky Sedm dopisů z lásky Sinéad Moriarty

Hodně smutné čtení. Poslední 3/4 knihy jsem dočetla v slzách a s kapesníkem v ruce. Určitě si o přečtení této knihy každý uvědomí priority v životě a ledacos přehodnotí. Adam mě svým chováním jednu chvíli neskutečně štval, ale vzhledem k situaci... Jedno malé mínus - Kniha dle mého mohla být klidně i o několik stránek kratší.

07.07.2020 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Jak jinak, ale zase to byla pecka a parádní jízda v jednom. Husí kůži mám ještě teď. Carter je prostě můj oblíbenec. Každá jeho kniha je skovst a nikdy nezklame. Co příběh to perla a unikát.

03.07.2020 5 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Tahle série nemá chybu a autorce se moc povedla. Na příběh Roxy a Reece jsem se moc těšila už od knihy Zůstaň se mnou. Už tam mi byli sympatičtí a skrývali tajemno, které bylo teď odhaleno :-) Za mě super pohodové čtení, ve kterém nechybí špetka napětí.

01.07.2020 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Pro mě trošku slabší než předchozí knihy. Nevím proč, ale strašně mi lezla na nervy agentka Fisherová. Celkově vůbec mi tam vadilo spojení s FBI. Hunter s Carlosem jsou mojí oblíbenci a v této knize mi tam chybělo více myšlenkových pochodů od Huntera. Jeho úvahy miluju :-) Moc mě potěšila postava Tracy...doufám, že jim to vydrží a vztah se bude vyvíjet i nadále. Ovšem konec, tak to byla největší pecka se kterou jsem vážně nepočítala. Takový odjištěný granát...Ten mi to vynahradil a už hltám poslední díl.

26.06.2020 4 z 5