Pája699 komentáře u knih
Milé, odpočinkové, romantické čtení u kterého si odpočinete. V těchto perných dnech, to byl balzám pro duši. Nenáročné čtení, které pobaví. Bylo příjemné se vrátit o x let do zadu :-)
Perfektní čtení od začátku a ž do konce. Sice jsem cca od půlky knihy tušila, kdo zatím je, tak i přesto mě konec velmi překvapil. To jsem nečekala :-) Určitě stojí za přečtení, nudit se rozhodně nebudete. Každá stránka plná napětí a nezodpovězených otázek, které se mi v hlavě hodily.
Za mě povedený kousek tato kniha, která pro mě byla milým překvapením. Propracovaný krimi příběh s nádechem erotiky. Děj trošičku předvídatelný, ale četlo se to samo. Děj byl vyprávěn z obou pohledů a to já mám ráda :-)
Krásně strávené dva večery při této knize. Troufám si tvrdit, že autorka má silně našlápnuto na perfektní sérii. Vraha a důvody jsem sice odhalila brzy, ale to knize neubralo na dinamičnosti. Judy a její parťák mi byli hned sympatičtí. Každý má svého kostlivce ve skříni a o tom byla více méně celá kniha. Četlo se to samo a já se už těším na pokračování.
Knihu jsem dočetla teprve včera a pořád jsem tak nějak zmatená :-) Na jednu stránku jsem ráda, že už je konec, na druhou mi Sam Porter s Bishopem budou chybět. Po dlouhé době záporák, který si získal moje sympatie a vým způsobem jsem mu i fandila .-) Poslední díl byl na mě trišičku už překombinovaný...všeho bylo prostě už moc a já jsem se místy ztrácela. Některé kapitoly pro mě byli zbytečné zdržování. Došla jsem ale až na samý konec a stejně nemám odpovědi na všechny otázky, což mě vážně štve :-D poslední stránky byly pro mě jedno velké překvapení. Jedno velké waw. Celkově celou trilogii doporučuji, pan Barker umí vážně psát! Těším se na další knihu
(SPOILER) Super skvělý námět z prostřední tetování. Pár tetování vlastním, proto to pro mě bylo zajímavější a na knihu jsem se fakt těšila. Děj nebyl špatný, ve svý podstatě se to četlo dobře, ale přece jen pár ALE k této knize mám. Komisař Francis a Rory mi fakt nebyli sympatiční. Taková rivalita na oddělení. Neměl by tým držet pospolu, místo toho aby se furt přetahovali kdo je tady šéf a kdo je lepší? Pak jsem čekala, že se více dozvíme o minulosti Marni a Thierryho...dopisy od Paula?? nevysvětleno. Motiv Sběratele a vraha taky vůbec nebyl vysvětlen. Jen byl odhalen a dopaden. Největší sympaťák za me byl Pepřík :-)
Smutný, ale přesto krásný příběh, plný emocí. Hazel Grace a Augusta...dva náctiletý, který musí bojovat s rakovinou. Jejich příběh od prvního setkání ve skupině, jak se z přátelství vyklubala láska, jak si byli po boku až do samého konce...Každý den žij tak, jako by byl poslední!
Příběh Nolana a Everly nebyl zase taková pecka jako předchozí díly. Chybělo mi tam více napětí, vzrušení. Vztah studentka a učitel...čekala jsem že přijde nějaká waw bomba, ale to se nekonalo. Tohle mohlo být více propracované, ale jinak celkově se to číst dalo :-) Ale tak nějak mi k sobě nepasovali, byla bych radši kdyby skončila s Blakem :-) Vždycky se mi líbí, že autorka přidává do svých příběhů všechny kamarády z předchozích dílů.
" Kdy už konečeně půjdeme domů"?
Mrazivé ticho bylo opravdu mrazivé. Moje první setkání s autorem a myslím, že jsem našla novou, skvělou sérii. I když autor nám během příběhu servíruje pár možných pachatelů, držela jsem se své intuice a trefila to. Ale dalo to zabrat :-) důvod a motiv byl vážně šokující. Jen malá vítka, na můj vkus tak bylo až moc náhlých úmrtí. No když otevřete po 23 letech pandořinu skříňku, není se čemu divit...
Musím přiznat, že začátek mě moc neoslovil a cca do stránky 66 jsem si pohrávala i s myšlenkou, že snad knihu odložím a nedočtu. Ještě že jsem vydržela, krásně se to rozjelo a dočteno na jeden zátah :-) Kamil Puskailer, odsouzený vězeň za vraždu své manželky. Je opravdu vinný, či ne? toť otázka. Komisař Richard Krauz a jeho tým, mi byli sympatiční hned. Určitě sáhnu i po jiné knize autora.
Čtení je spíše pro náctileté slečny, ale i ve svém věku mě kniha bavila :-) Takové příjemné, oddechové čtení na krásné odpoledne. První setkání s autorkou a možná, že ne poslední.
Můj první případ s komisařem Joonem Linnou a musím říct, že jsem se vážně nenudila. Děj krásně plynul, krátké kapitoli ubíhali jak nic a já jsem za chvilku zjistila, že je konec knihy :-) Mrazivé, šokující, napínavé.
Upřímně nevím, co si mám o knize po přečtení myslet. Příběh syrový, drsný a hlavně smutný. Za mě dobře zvolené téma, ale mohlo být více propracované. Dvě dospívající dcery, jedna "mazánek" druhá dělá zase všechno špatně a ničím se nezavděčí. Otci bych dala facku a matce rovnou hned dvě za jejich chování. A ten konec...:-(
U této knihy se rozhodně nudit nebudete. Díky krátkým kapitolám se čte sama. Děj napínavý, brutální a místy fakt šílený. Na každé stránce napětí. I když musím přiznat, že začátek byl trochu pro mě zmatený. Chvilku mi trvalo, než jsem našla tu správnou nit :-)
Další příběh z pera autory, tentokrát o Tereze a Jasovi. Po pomalejším začátku se z toho vyklubal zajímaví příběh, plný napětí. Každý máme svá tajemství....celá série se povedla...každý díl má něco do sebe :-)
Film je film, ale kniha je prostě kniha :-) Miluju tehle příběh o Jitce, ke kterému se ráda vracím. Jitka která má neskutečnou páru a její šlupy bych ve vybíjené chytat nechtěla :-) Hlášky mám si myslím vyryté do paměti napořád.
Knihy od této autorky asi nebudou můj šálek kávy...50 odstínů trošku jinak :-) Mám ráda romány, ale tohle nemělo žádný děj, vše bylo předvídatelné, jenom samý sex...no a o tom překladu radši ani nemluvím. Čekala jsem opravdu více, ale jako příjemná oddechovka pro někoho, proč ne.
Celá série "Znovu" musím říct, že se vážně povedla na jedničku. Mona Kasten umí psát a čtenáře vtáhnout do děje. U čtení se mi zase střídali emoce, v jednu chvíli se smějete a vzápětí je vám smutno. Dawn a Spencer se mi už líbili v prvním díle a od začátku jsem jim fandila :-) Mám jen malou vítku a to, že ten konec mi přišel už trošičku zbytečně natahaný a ufňukaný ze strany Down. Chci Tě, nechci Tě, takové pořád dokala. Jinak ale určitě doporučiji.
Milý, jednoduchý a vtipný příběh London a Luka. Nejlepší hlášky měla babička :-D Kniha neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Pokud je to podle recenzí nejlepší díl ze série, tak si nejsem až zase tak jistá, jestli stojí za to si zbylé knihy přečíst. Uvidíme co přinese série Božský....
Po zklamání ze Čtvrté opice, jsem z Páté oběti vážně nadšená a překvapená. Tohle mělo všechno co mi v prvním díle chybělo. Po přečtení knihy jsem ale tak trochu naštvaná :-) jako vážně ten konec? mám hodně otázek a potřebuju znát odpovědi. Ještě že mám po ruce třetí díl :-) Za mě pecka!