Pajule35 komentáře u knih
Tak to byla jízda, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Kniha je psaná z úplně jiného pohledu než klasické krimi a ten konec... Doufám, že to nebyla poslední kniha autorky.
Konec překvapil. Kniha je čtivá, zlo jsem až do poslední chvíle neodhadla. Těším se na další knihy od autorky.
Jako ficak, lepší jak 50 odstínů.. Přečteno za 24hod. Jdu hned na další díl..
Miluju Marii A. a když jsem omylem narazila na serii knih o jejím životě, musela jsem si koupit první díl i když ve slovenštině. Krásné klidné čtení, doporučuji všem co mají rádi tuto dobu. Myslím, že paní autorka napsala vše, co se jí podařilo zjistit.
za mne pecka. v pulce knihy jsem si myslela, že znám vraha ale pak přišel takový obrat... Kniha se četla velmi dobře, krátké kapitoly, měla jsem jí přečtenou během jednoho dne.
Velmi dobře napsaný, velice čtivé, napínavé, do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah... Autora Radim mezi oblíbené
Čekala jsem od knihy víc. Dobre téma, ale chtělo to více propracovat.
Kniha se mi moc líbila, vraha jsem odhadla dobře. Je to dobrý námět na další dobrý hororový film o duchařině. Doporučuji těm co mají rádi duchy..
Miluju tyto staré knihy. Autor krásně píše a proto se to tak krásně čte. Oddechové příjemné čtení..
Jeden den na přečtení této knihy, to byl fičák . Ten konec jsem vubec nečekala. Doporučuji.
Přelouskala jsem jí ale neuchvátila. V knihovně mám od autorky ještě jednu knihu, snad bude lepší ..
Ty jo, hodně silný příběh. Přečteno za jediný den, nedokázala jsem knihu odložit.
Moje první kniha od tohoto autora. Hezké čtení, lehká krimi oddechovka. V pulce knihy jsem měla malý zásek a chtěla odložit ale zase se rozjela...