Palorizek85 komentáře u knih
První kniha od této autorky a musím říct, že jsem byl příjemně překvapený. Napínavá a zajímavá detektivka z Japonska.
Výborný příběh od pana Cooka. Klasický thriller z lékařského prostředí. Ani bych se nedivil, kdyby byl "částečně" založen na pravdě.
Výborné, vtipné, ale na můj vkus trochu krátké.
Poslední díl lehce předčil díl druhý. Celkově stojí série za přečtení.
Hezké, ale na SW krátké. Klidně by to sneslo i rozsáhlejší zpracování. Škoda, že nebyl větší čas na chrám a jeho popis.
Stejně jako první díl to bylo zajímavé, nicméně více se to zabívalo vztahy hlavních postav.
Výborný popis revoluce v Íránu. I když jsou některé postavy smyšlené, dobře to podtrhuje danou situaci v té době.
Výborná kniha. Nejsem si jistý, jestli to bylo zfilmováno, ale navazuje to na původní Star Trek s Kirkem.
Bylo to zajímavé, ale pro mě trochu odklon od klasických SW. Kniha měla spád, ikdyž první polovina byla trochu pomalejší. Výborné však byly zvraty událostí a nečekaná odhalení některých postav.
Dle hodnocení jsem se bál lehké nadprůměrnosti, ale byl jsem příjemně překvapený. Příběh byl zajímavý a měl i nečekané zvraty.
Výborné povídky, které dokreslují některé detaily k Epizodám III - IV.
Zajímavá kniha. Děj se mi líbil a byl přesně to co od ST očekávám, nicméně hodilo by se, aby autor nadepisoval data a místa, jelikož časté skákání v čase Vás při delším čtení může zmást.
Zajímavý příběh...jak jinak, když zde vystupují Borgové a požírač planet :)
Kniha se mi moc líbila...jen mi bylo na konci líto Corana...po tom všem co si vytrpěl, si to nezasloužil...už se těším na další díl.
Zajímavý nápad udělat z Data člověka. Jeho zažívání se s pocity, které jsou pro nás normální, je něco o čem asi každý ST fanoušek už někdy přemýšlel.
Viděl jsem film a četl knihu a byl jsem příjemně překvapený knihou. Knize prospělo, že nebyla uměle protahována a měla dobrý spád.