Palorizek85 Palorizek85 komentáře u knih

Ohnivé kimono Ohnivé kimono Laura Joh Rowland

První kniha od této autorky a musím říct, že jsem byl příjemně překvapený. Napínavá a zajímavá detektivka z Japonska.

26.11.2016 5 z 5

Horečka Horečka Robin Cook

Výborný příběh od pana Cooka. Klasický thriller z lékařského prostředí. Ani bych se nedivil, kdyby byl "částečně" založen na pravdě.

10.11.2016 5 z 5

Star Wars - Pašerákova zkouška Star Wars - Pašerákova zkouška Greg Rucka

Výborné, vtipné, ale na můj vkus trochu krátké.

05.11.2016 5 z 5

Smršť 3 Smršť 3 James Clavell

Poslední díl lehce předčil díl druhý. Celkově stojí série za přečtení.

04.11.2016 5 z 5

Star Wars - Zbraň rytíře Jedi: Dobrodružství Luka Skywalkera Star Wars - Zbraň rytíře Jedi: Dobrodružství Luka Skywalkera Jason Fry

Hezké, ale na SW krátké. Klidně by to sneslo i rozsáhlejší zpracování. Škoda, že nebyl větší čas na chrám a jeho popis.

29.10.2016 4 z 5

Smršť 2 Smršť 2 James Clavell

Stejně jako první díl to bylo zajímavé, nicméně více se to zabívalo vztahy hlavních postav.

28.10.2016 4 z 5

Smršť 1 Smršť 1 James Clavell

Výborný popis revoluce v Íránu. I když jsou některé postavy smyšlené, dobře to podtrhuje danou situaci v té době.

02.10.2016 5 z 5

Temné zrcadlo Temné zrcadlo Diane Duane

Výborná kniha. Nejsem si jistý, jestli to bylo zfilmováno, ale navazuje to na původní Star Trek s Kirkem.

24.09.2016 5 z 5

Střepy času Střepy času Michael Jan Friedman

Dobrý příběh, který byl také zfilmován.

17.09.2016 4 z 5

Ničemové Ničemové Timothy Zahn

Bylo to zajímavé, ale pro mě trochu odklon od klasických SW. Kniha měla spád, ikdyž první polovina byla trochu pomalejší. Výborné však byly zvraty událostí a nečekaná odhalení některých postav.

12.09.2016 4 z 5

Vpád Vpád Diane Carey

Klasický příběh ST s Pikardem a Datem.

07.09.2016 4 z 5

Bludná planeta Bludná planeta Greg Bear

Dle hodnocení jsem se bál lehké nadprůměrnosti, ale byl jsem příjemně překvapený. Příběh byl zajímavý a měl i nečekané zvraty.

02.09.2016 5 z 5

Sjednocení Sjednocení Jeri Taylor

Vzpomínal jsem při tom na filmové zpracování...

26.08.2016 4 z 5

Setkání v mlze Setkání v mlze * antologie

Výborné povídky, které dokreslují některé detaily k Epizodám III - IV.

21.08.2016 5 z 5

Satanovo srdce Satanovo srdce Carmen Carter

Zajímavá kniha. Děj se mi líbil a byl přesně to co od ST očekávám, nicméně hodilo by se, aby autor nadepisoval data a místa, jelikož časté skákání v čase Vás při delším čtení může zmást.

14.08.2016 4 z 5

Agenti chaosu I.: Hrdinova zkouška Agenti chaosu I.: Hrdinova zkouška James Luceno

Opět výborná kniha

07.08.2016 5 z 5

Vendetta Vendetta Peter David

Zajímavý příběh...jak jinak, když zde vystupují Borgové a požírač planet :)

06.08.2016 5 z 5

Temný příliv II. : Pád Temný příliv II. : Pád Michael A. Stackpole

Kniha se mi moc líbila...jen mi bylo na konci líto Corana...po tom všem co si vytrpěl, si to nezasloužil...už se těším na další díl.

27.07.2016 5 z 5

Metamorfózy Metamorfózy Jean Lorrah

Zajímavý nápad udělat z Data člověka. Jeho zažívání se s pocity, které jsou pro nás normální, je něco o čem asi každý ST fanoušek už někdy přemýšlel.

23.07.2016 5 z 5

Střetnutí na Farpointu Střetnutí na Farpointu David Gerrold

Viděl jsem film a četl knihu a byl jsem příjemně překvapený knihou. Knize prospělo, že nebyla uměle protahována a měla dobrý spád.

13.07.2016 4 z 5