Pavlnka Pavlnka komentáře u knih

Bez tváře Bez tváře Rob Ashman

Výborné, napínavé a zajímavé. Roz je mi sympatická a chci si přečíst pokračování.

01.06.2022 5 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Tak přečteno za jeden den. Naprosto famózní, napínavé. Je zajímavé, jak se prolínají časové linie i to, jaký vedli život "jiní" lidé. Doporučuji a autorku přidávám mezi oblíbené.

17.04.2022 5 z 5

Celá pravda Celá pravda Cara Hunter

Hodně napínavé, zajímavé a všechno je zase jinak. Celá série je super a vřele ji doporučuji všem.

11.04.2022 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Kdysi jsem začala číst a skončila jsem na začátku. Tentokrát jsem začátek přetrpěla a pak to tedy byla jízda. Chytám se na další díly. Určitě doporučuji všem, kteří mají rádi napětí.

26.02.2022 5 z 5

Prašina Prašina Vojtěch Matocha

Příběh se mi líbil, i když nebyl primárně pro mou věkovou skupinu. Poslouchala jsem jako audio a určitě si poslechnu i další díly.

20.12.2021 4 z 5

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Hodně dobré pokračování série. Budu si hlídat i další díly.

18.09.2021 5 z 5

Na to vem jed Na to vem jed Ann Granger

Klidná, pohodová oddychovka. Líbila se mi, určitě budu v sérii pokračovat. Nečekejte žádný trhák, ale po několika psychothilerech mě uklidnila :-D.

15.08.2021 4 z 5

Smrtící hry Smrtící hry Steve Robinson

Je to opravdu brutálnější než předešlé díly, ale neubírá to na čtivosti ani na příběhu. JT je prostě skvělý.

03.06.2021 5 z 5

Spříznění Spříznění Steve Robinson

Hodně zajímavý příběh, i když jsem tušila, o co se jedná, tak to na čtivosti neubralo. JT se konečně dozvěděl, co chtěl a těším se, jak bude příběh pokračovat v dalším díle.

19.05.2021 5 z 5

Chladný popel Chladný popel Simon Beckett

Řekla bych, že lepší než první díl. Stojí za přečtení.

19.02.2021 5 z 5

Dopisy od mrtvého Dopisy od mrtvého Steve Robinson

Super kniha. Líbilo se mi pátrání v současnosti i příběh z dob minulých. Doporučuji všem.

10.01.2021 5 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Tentokráte mě příběh moc nebavil. Četla jsem poměrně dlouho a některé pasáže mi příšly příliš roztahané. Ale za přečtení stojí.

10.12.2020 4 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Nevím, proč jsem knihu tak dlouho odkládala. Byla napínavá, čtivá a překvapivá.

06.06.2020 5 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Tak opravdu nevím, příběh docela zajímavý, kniha se dobře četla, ale mám z knihy fakt divný pocit. Některé popsané scény byly ... Asi to prostě není můj žánr, ale vím, že dalším dílem se určitě prokoušu :)

29.04.2020 4 z 5

Jeden mrtvý navíc Jeden mrtvý navíc Ellis Peters (p)

Pěkné a poklidné čtení. Líbí se mi vykreslení tehdejšího života

19.04.2020 4 z 5

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Další díl s tajemnou a odvážnou Lacey byl skvělý zážitek. Celou sérii doporučuji, je velmi zajímavá a napínavá.

17.02.2020 5 z 5

Vražda na Velký pátek Vražda na Velký pátek Lee Harris (p)

Takové pěkné, poklidné čtení vhodné k odpočinku. Žádné potoky krve a osobní rovina hlavní postavy se mi taky líbí. Určitě si přečtu i další díly.

08.02.2020 4 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Bylo to ponuré, smutné a hodně poutavé. Rozhodně stojí za přečtení.

31.12.2019 4 z 5

Koláč s kapkou jedu Koláč s kapkou jedu Alan Bradley

Tak to mě opravdu překvapilo. Pěkná knížka, dobře se čte a fakt zajímavá.

01.10.2019 5 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Mě kniha hodně zaujala a nemyslím si, že by byl až tak nereálná (bohužel). Přečteno za jeden den, ale pokračování (někdo se ho dožadoval) fakt nemusím. Je zbytečné.

16.08.2019 5 z 5