pegasek

Byla to velmi pěkná love Story .tyhle knizky mám ráda.je to takové odreagování od všedních dni-ale nesmí jich být moc -myslim těch knih,pak už je to příliš předvídatelné a všechno se dá ocekavat

Příběh velmi silný.Udelal na mě tak velký dojem . Ve chvílích kdy jsem tuto knihu musela odložit,tak jsem ji měla stale hlavě.nadherny příběh,který stojí za to precist

První půlka mi přišla ,že se příběh zbytečně natahuje ale někdy kolem půlky přišel zlom a dělalo mi problém se od knihy odtrhnout.

Tohle byla hodně průměrná Harlequinka, vlastně ani nevím co víc k tomu dodat.

Z této knihy jsem četla Vánoční seznam,Už žádná tajemství a Hora mezi námi.Kazdy z těchto příběhů na mě velmi silně zapůsobil.I když to nejsou romány ,tak ve všech třech je hnacím motorem láska.Kazdy z těchto příběhů stojí za přečtení -svou neobyčejnosti vtáhnou čtenáře do děje a velmi silne chytnou za srdce

Fakt super kniha,ani chvilku nenudila.Podle komentářů níž jsem zjistila,že je to třetí kniha z trilogie.Ke mě se dostala pouze tato kniha a je to naprosto super příběh,který stojí za to číst.Od této spisovatelky mám přečteno více knih a ještě žádná nezklamala

Z tohoto výběru jsem přečetla pouze první dva-Nebeska věž -velmi zajímavý a poutavý příběh,chvílemi dost zamotaný.Do poslední chvile jsem doufala ve šťastný konec-bohuzel se tak nestalo.Francouzsky zahradník -z počátku příběh působí nezajímavě az nudně,ale opak je pravdou.Pribeh je o velmi silné lásce a naději.je to hodně zajímavý příběh,který stojí za přečtení.ostatni příběhy jsem necetla

Tohle byla naprosto boží kniha.Tri příběhy v jednom,které se vzájemně prolínali.Nemohla jsem knihu přečíst naráz,protože mě hodně vedla k přemýšlení -co všechno se může stát a jak jeden člověk může změnit váš budoucí život a pohled na něj

Tahle kniha je hodně zvláštní.Rozhodne stojí za přečtení.vede k zamyšlení v mnoha smerech

Mam velmi ráda knihy od této spisovatelky.Je to kniha na jedno odpoledne,ale v sobě určitou jemnost,kterou některé knihy dnešní doby postrádají

Řekla bych ,že je to typická harlequinka.laska, naivita,zápletka a sladký konec

Mám moc ráda Harlequinky, ale tahle mě zklamala. Považuji ji za jednu z tech horsich

Super čtení,tuhle knížku bych přirovnala k harlequinkam.od začátku bylo jasné jak to dopadne přesto se to četlo samo

Tohle byla velmi zajímavá kniha.Chvilkama mě štvalo to jaky byl příběh hlavní hrdinky,ale Oto víc byla kniha zajímavější.jedinne co mi na tom trochu vadilo bylo to jak byl utnuty konec.Myslim že by to šlo ukončit více rozsáhleji

Já mám z této knihy smíšené pocity.jako detektivka je dost slabá

Tuhle knihu jsem začala číst,ale nedocetla.To nedám.Strasne nudna

Všechny 4 byli super ale nejvíc mě uchvátila čarovná zahrada.je to úplně něco jiného a kouzelného ,než jsem doposud cetla