pepa4081

Tyhle pavědy :-) mě moc neberou, ale protože mají občas pravdu, sem tam si něco z nich přečtu. Jelikož se nechystám do ciziny, a nejsem diplomat, ani manažer, některé kapitoly jsem spíš prolétl. Při čtení jsem si spíš připomněl věci, které už vím. Oceňuji, že kniha je celkem vtipná.

Jako velký milovník Pink Floyd jsem si knížku s chutí přečetl a prohlédl (fotografií je opravdu hodně).Je to přehledná biografie, velmi čtivě napsaná a dozvěděl jsem se i pár věcí, které mi dříve nebyly úplně jasné. Jednu hvězdičku ubírám, protože většinu údajů už jsem znal. Velmi uspokojivé.

Ke konci možná trochu zdlouhavé, ale od začátku do konce velmi napínavé. A mám rád konce, jaký má tahle knížka. Velmi uspokojivé.

Skvělá detektivka má třetí od H. C. a zatím nejlepší. Zajímavý příběh, nečekané zvraty a konec. Jen některé postavy se mi zdály dost nereálné, ale na to si u pana Cobena začínám zvykat. Velmi uspokojivé.

Má druhá kniha od H. C. Nenadchla mne tolik jako Přistižen, ale je to proto, že prostě nemám rád detektivky, kde se motají teroristi tajné služby a podobní. Příběh je jinak skvěle napsaný a pěkně napínavý. Uspokojivé.

Od začátku do konce napínavá a zajímavě napsaná detektivka. Nečekaný konec. Moje první kniha od tohoto autora a hned jsem si půjčil čtyři další. Velmi uspokojivé.

Trochu jsem se bál, co přijde po skvělém Harry Potterovi, ale rozhodně nejsem zklamaný. Cormoran Strike mi v něčem připomíná mého oblíbeného Harryho Bosche od Michaela Connellyho, takže komu se líbil, sáhněte i po něm. Je vidět, že skvělá detektivka se dá napsat i bez litrů krve. Už se moc těším na další detektivky od J. K. Rowlingové. Jen nevím, proč ten pseudonym, určitě se nemá za co stydět. Vrcholně uspokojivé - doporučuji.

Kdybych neznal jméno autora, myslel bych si, že knížku napsal můj oblíbený Jaroslav Foglar (Rychlé šípy - z ostatních knih jak která). Ovšem kdyby takhle psal pan Foglar, určitě by ho znalo a četlo i více dívek. Knížka mne prostě velice potěšila a od nynějška má pro mne stínadelská trilogie čtyři díly.

Autor byl nesmírně moudrý člověk, ale protože já zdaleka tak moudrý nejsem, rozděluji knihu do dvou rovin. První - dějová - velmi pěkné a poutavé čtení. Druhá - filozofická - (pro mne) zmatek a nuda. Jsem rád, že jsem si knihu přečetl, ale už se k ní asi nikdy nevrátím. Film se mi líbí.

Můj oblíbený autor mě opět nezklamal. Prostě vrcholně uspokojivé. Doufám, že píše dalšího Harryho Bosche.

Lidská blbost je nekonečná. Pan Leacock byl mistr v jejím zesměšňování. Další moc pěkný soubor jeho povídek.

U téhle knížky jsem se párkrát nahlas rozesmál. Co víc bych mohl od humoristických povídek chtít. Skvělé.

Moje první kniha od U.E. Děj se dá shrnout do dvou vět a kdyby to mělo 500 stran, možná bych se nudil. Nevím, jak to autor udělal, ale knížka mě bavila a přečetl jsem ji za jedno odpoledne. Znovu už ji číst nebudu, ale zkusím něco dalšího od tohoto autora.

Od pana Leacocka mám raději kratší povídky, ale bylo to příjemné počtení na neděli.

Knížka je napínavá a má spád... bohužel mám rád, když se mohu s nějakou postavou ztotožnit. Tady se mi to opravdu nepovedlo. Všechny osoby mi byly velmi nesympatické. Je to ale jen můj názor, takže se nelekejte a čtěte:-).

Opět zajímavý nápad. Kupodivu mi zde nevadila ani "špiónská" zápletka, Konec, kde došlo k několika nečekaným zvratům jsem si vyloženě vychutnal. Výborná knížka, vřele doporučuji.

Knihu jsem přečetl za dvě odpoledne. Zajímavý nápad, napínavá od začátku do konce. Výborná detektivka.