perpe2a perpe2a komentáře u knih

Osvětimský orchestr Osvětimský orchestr Fania Fénelon (p)

Těžké a smutné, i když krásné čtení.

12.08.2022 4 z 5

Najdeš mě ve tmě Najdeš mě ve tmě Vlastina Svátková

Kniha o životě, o duši...jen pro zasvěcené

12.08.2022 5 z 5

Rok poté Rok poté William R. Forstchen

Dobré, první díl za mě mnohem lepší.

24.10.2021 4 z 5

Klíč Klíč Kathryn Hughes

Perfektní psychothriller z prostředí psychiatrické léčebny.

24.10.2021 5 z 5

Válka vzpomínek Válka vzpomínek Guillaume Musso

Super kniha, příběh novináře, který už nepíše...vše se rozplétá a k tomu dvě vraždy. Můj oblíbený autor nezklamal a knihu mohu doporučit.

19.07.2021 4 z 5

Pod dohledem Pod dohledem Lisa Jewell

Za mě průměrný thriller.

12.03.2021 3 z 5

Stříbrná křídla Stříbrná křídla Camilla Läckberg

Druhý díl série. Je to příběh o lásce, pomstě, zradě. Hlavní postava Faye- velmi tvrdá a silná žena. Super se četlo, děj pěkně ubíhal.

06.01.2021 4 z 5

Chuť jablečných jadýrek Chuť jablečných jadýrek Katharina Hagena

Pohodový, ženský román, nepřekvapí, neohromí, děj hezky plyne. Milé a oddechové čtení, líbilo se mi to.

16.12.2020 3 z 5

Naděje pro Fleetwood Naděje pro Fleetwood Stacey Halls

Příběh z Anglie, 17. století, čarodějnické procesy... no nebylo to špatné, ale průměrné. Chyběl tomu náboj.

Pandemie Pandemie Robin Cook

Slabší knížka, čekala jsem něco víc, za mě průměr.

Nejtemnější obavy Nejtemnější obavy Martina Cole

Výborné drama z mafiánského prostředí. To ráda čtu, Martina Cole je má oblíbená autorka. Tématem byla tentokrát prostituce a zneužívání dětí. Mohu doporučit.

18.10.2020 4 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

Další díl série, slabší, než první díl, průměr.

Případ Amelia Případ Amelia Kimberly McCreight

Zajímavý námět, vše nejprve ukazuje na jasný případ, ale pak se děj začne rozplétat: Nebylo to špatné, ale ani wow efekt se nedostavil. Průměr.

Zpovědi trosky po čtyřicítce Zpovědi trosky po čtyřicítce Alexandra Potter

Oddechový, ženský román. Příjemné čtení, ale nic extra nečekejte.

Paranoia Paranoia Lisa Jackson

Moje oblíbená autorka mě touto knížkou lehce zklamala. První půlku knihy jsem se vůbec nemohla začíst, děj se táhnul, veskrze se nic zvláštního, ani akčního nedělo. Závěr dojem trochu vylepšil, ale i tak je to trochu zklamání. Průměr, bohužel.

Číhání Číhání Eric Rickstad

Bohužel všeobecné nadšení nesdílím. Za mě průměrný thriller, kterému chyběla hloubka rozpracování postav a děje. Naopak některé věci tam byly zcela nadbytečné.

19.07.2020 3 z 5

Jak se rodí sériový vrah Jak se rodí sériový vrah Hannes Råstam

Bohužel na mě moc popisné, zdlouhavé, nudné....nedočteno, odkládám.

14.06.2020 1 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

No mě se to moc nelíbilo. Zápletka s umělým robotem, ze kterého si IT specialista udělá dokonalou ženu. Celé mi to přišlo divné. Toto téma není nic pro mě.

07.05.2020 3 z 5

Strašná nádhera Strašná nádhera Halina Pawlowská

Autorku mám moc ráda, čtu od ní všechno. Toto je typická Halina, odpočinkové a milé čtení pro ženy.

07.05.2020 3 z 5

Šťastně až do smrti Šťastně až do smrti Anna Ekberg

Psychologické drama o nevěře, vraždě, nutnosti spolu sdílet tajemství....trochu průměr, ohrané téma, nic ohromujícího.

03.03.2020 3 z 5