perpe2a komentáře u knih
Super kniha, příběh novináře, který už nepíše...vše se rozplétá a k tomu dvě vraždy. Můj oblíbený autor nezklamal a knihu mohu doporučit.
Druhý díl série. Je to příběh o lásce, pomstě, zradě. Hlavní postava Faye- velmi tvrdá a silná žena. Super se četlo, děj pěkně ubíhal.
Pohodový, ženský román, nepřekvapí, neohromí, děj hezky plyne. Milé a oddechové čtení, líbilo se mi to.
Příběh z Anglie, 17. století, čarodějnické procesy... no nebylo to špatné, ale průměrné. Chyběl tomu náboj.
Výborné drama z mafiánského prostředí. To ráda čtu, Martina Cole je má oblíbená autorka. Tématem byla tentokrát prostituce a zneužívání dětí. Mohu doporučit.
Zajímavý námět, vše nejprve ukazuje na jasný případ, ale pak se děj začne rozplétat: Nebylo to špatné, ale ani wow efekt se nedostavil. Průměr.
Oddechový, ženský román. Příjemné čtení, ale nic extra nečekejte.
Moje oblíbená autorka mě touto knížkou lehce zklamala. První půlku knihy jsem se vůbec nemohla začíst, děj se táhnul, veskrze se nic zvláštního, ani akčního nedělo. Závěr dojem trochu vylepšil, ale i tak je to trochu zklamání. Průměr, bohužel.
Bohužel všeobecné nadšení nesdílím. Za mě průměrný thriller, kterému chyběla hloubka rozpracování postav a děje. Naopak některé věci tam byly zcela nadbytečné.
Bohužel na mě moc popisné, zdlouhavé, nudné....nedočteno, odkládám.
No mě se to moc nelíbilo. Zápletka s umělým robotem, ze kterého si IT specialista udělá dokonalou ženu. Celé mi to přišlo divné. Toto téma není nic pro mě.
Autorku mám moc ráda, čtu od ní všechno. Toto je typická Halina, odpočinkové a milé čtení pro ženy.
Psychologické drama o nevěře, vraždě, nutnosti spolu sdílet tajemství....trochu průměr, ohrané téma, nic ohromujícího.