perpe2a perpe2a komentáře u knih

Než jsem zemřela Než jsem zemřela S.K. Tremayne (p)

Moc dobré, byla jsem zmatená až do konce. Zajímavě napsáno, doporučuji.

Půlnoční rituál Půlnoční rituál Laura Walden

Krásný ženský román, kde se prolíná historie rodů, zlo mezi nimi, kletby, láska, nenávist a to vše navíc v nádherné krajině Nového Zélandu. Nádherný příběh.

Pořád jsem tady Pořád jsem tady McGarvey Black

Psychodrama, detektivní román. Zajímavě napsaný děj z pohledu zavražděné hlavní hrdinky. Doporučuji.

V dobrém i zlém V dobrém i zlém Kimberly McCreight

Průměrné, chyběl tomu spád, nebavilo mě to.

19.07.2021 3 z 5

Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Super série.

19.07.2021 4 z 5

Anna Klevská: Královna s tajemstvím Anna Klevská: Královna s tajemstvím Alison Weir

Úžasné, skvělé...tato spisovatelka teda historii psát umí. Kdo miluje svět Jindřicha VIII. a jeho žen, pro toho je to nezbytnost. Rozhodně obrovské ano.

19.07.2021 5 z 5

Do nejtemnějšího kouta Do nejtemnějšího kouta Elizabeth Haynes

Úžasné, skvěle napsaná kniha o vztahu a lásce s psychopatem a násilníkem, manipulace... Postavy jsou perfektně vykresleny včetně psych.poruch...nádhera, četlo se to super a rozhodně stojí za to.

05.04.2021 5 z 5

Po pravdě Po pravdě Gilly Macmillan

Průměr, konec odfláknutý.

05.04.2021 3 z 5

Dokonalá zrada Dokonalá zrada Lauren North

Na mě slabý psychothriller, za půlkou knihy už jsem tušila a v poslední třetině už jsem odhadla konec.

05.04.2021 3 z 5

Kruh Kruh Rona Halsall

Líbilo se mi, že příběh je drama a je vyprávěn pohledu obou aktérů- manželky i manžela a svádí Vás z cesty, váháte, který pohled je správný a kdo lže. Super čtivé.

05.04.2021 4 z 5

Komu hlava sejde Komu hlava sejde Jari Järvelä

Za mě vynikající, napínavé, čtivé. Rozhodně stojí za to.

05.04.2021 4 z 5

Andělíčkářka Andělíčkářka Camilla Läckberg

Super.

12.03.2021 4 z 5

Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

První díl švédské krimi série. Hlavní postavy Erica- spisovatelka a Patrik- policista, jejichž osudy se prolnou. Život v poklidném městečku, kde se stane vražda a probíhá vyšetřování. Nečekejte žádné násilí, ani brutalitu. Je to velice hezky napsaná detektivka. Těším se na další díly.

06.01.2021 4 z 5

Dokonalá oběť Dokonalá oběť Emma Kavanagh

No průměr. Vrah, který uniká, mění identitu, žena vyšetřovatelka....obehrané téma. Další díl si nebudu pořizovat, nezaujalo mě.

16.12.2020 3 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Trochu psycho a trochu román. Moc se mi to líbilo a rozhodně doporučuji. Neotřelé téma útěku týrané ženy od manžela a následně budování nového života.

16.12.2020 5 z 5

Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

Slabý odvar prvních dvou dílů. Myslím, že další díly už kupovat nebudu. Zbytečně se to natahuje, aby si čtenář kupoval další a další díl a to je škoda. Kdyby se příběhy spojily a vznikly třeba jen dva, tři díly, bylo by to lepší.

16.12.2020 3 z 5

Útočiště Útočiště Jérôme Loubry

Dobře napsaný psychologický thriller. V ději bylo hodně zvratů, bylo nutné se na čtení plně soustředit, jinak jste se ztratili. Konec jsem si musela přečíst dvakrát, abych pochopila. Rozhodně doporučuji.

18.10.2020 4 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Výborné psycho. Až na konci zjistíte, že vše bylo úplně jinak. Rozhodně skvělé a doporučiji.

18.10.2020 4 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel Brooke Harris

Hezký a trochu smutný ženský román o umírání babičky a soudržnosti rodiny. Moc hezky se to četlo, mohu vřele doporučit.

14.06.2020 4 z 5

Zimní oheň Zimní oheň Anders de la Motte

Z celé série za mě nejslabší díl, sice dávám 4 hvězdy, ale kdyby se mi tak moc nelíbily předešlé dva díly, dala bych hvězdy 3. Za mě poslední díl neměl spád. Ale i tak lepší průměr.

07.05.2020 4 z 5