Peta1607 komentáře u knih
Velmi silný a zároveň hrozný příběh. Četla jsem více takovýchto knih a všechny se dají hodnotit jedině 5 *. Nicméně si myslím, že nemůžeme na základě pár knih soudit všechny muslimy a ani islám jako takový.
Poezie není můj šálek kávy. Tato kniha se mi dostala do rukou náhodou a nebyla špatná, ale ani dobrá. Takže zlatý střed 3*.
Úžasný, ale zároveň hrozný román, který nutí člověka přemýšlet ne jen nad činy církve,ale také nad lidskou hloupostí a krutostí.
Pro fanoušky HP skvělá kniha s krásnými grafickými prvky :D
Četla jsem pouze ukázku, ale kniha mě nadchla, takže budu přemýšlet o koupi.
Z této knihy jsem četla jen ukázku. Kniha je velice čtivá, nicméně není to můj šálek kávy.
Skvělá oddychová kniha, děj byl celkem dost předvídatelný, ale kniha splnila svůj úkol.
Kniha byla čtivá a místy i napínavá, ale na 5 hvězdiček tomu přece jen něco málo chybělo.
Bohužel tato kniha není můj šálek kávy. Hlavní hrdinku bych nejradši profackovala už od začátku knihy.
Super kniha, která skvěle vykresluje japonskou kulturu a život tajuplných gejš.
Další dobrý díl. Kniha byla chvílemi napínavá a nechyběla akce :D a jsem velice ráda, že si Eric vzpomněl.
Kniha se mi velice líbila. Kniha se dobře četla a byla zábavná. Velmi se těším na další díl :D
Na knihu jsem se těšila, ale nakonec pro mě byla zklamáním. Nesedl mi autorův styl psaní a ani děj mě nijak neohromil
Další kniha z povinné četby, která nebyla zas tak nudná :D Není to sice nejlepší dystopie kterou jsem četla, ale taky ne zdaleka nejhorší. Nicméně je to kniha se zajímavou myšlenkou, ale zpracování trochu vázne. Knihu můžeme brát jako takové "malé" varování před budoucností.
Výborná kniha se skvělým příběhem. Jedna z nejlepších fantasy knih, které jsem četla a ráda se k ní vracím. :D Doporučuji všem kteří milují dobrodružné fantasy knihy a samozřejmě draky.
Skvělá oddychová kniha s krásným příběhem, i když mi Christina přišla strašně naivní. Nejsem milovníkem romantických knih, ale kniha se mi přesto velmi líbila.
Doporučuji milovníkům romantických knih a opery.
Knihu jsem četla jako povinnou četbu a nelituji že jsem si ji vybrala. Kniha se mi dobře četla, ale místy mě rozčilovaly pasáže sboru, které mě občas mátly. Jinak doporučuji všem k maturitě.
Kniha je o 100% lepší než Padesát odstínů, která byla místy dost nudná. Christianův pohled byl zajímavější a vtipnější. Skvělá oddychová kniha :D