PetikLozik komentáře u knih
Já u té knížky tak brečela! No jo jsem až moc empatická. :D Pěkně napsaná knížka, která má silný příběh. Naprosto jsem se do ní začetla a nemohla se odtrhnout.
Myslím, že bych se nedopočítala, kolikrát tam bylo slovo odtušit. :D Přečetla jsem to docela rychle a rozhodně si v knihovně půjčím i další díl. :) V prvním dílu jsem docela rychle uhádla, kdo to všechno způsobuje, ale tady mi to nějak nedošlo...nepodezřívala jsem ho, už jen kvůli vykradené a rozházené ordinaci.
Od sbírky povídek jsem půdovně, podle názvu, čekala něco jiného, ale nakonec to bylo rozhodně zajímavé čtení.
Do jednotlivých příběhů se velice snadno začetlo, jen ty závěry byly všechny takové zvláštně useknuté... Na můj vkus až moc otevřené.
Souhlasím s Cukrblik :) ....knížku jsem sice měla přečtenou rychleji, ale vadilo mi na tom to samé....potom mi ještě přišlo že se tam pořád tříští a padá :D Autorka se moc často opakuje.
Na to jak dlouhá je na tu knížku čekací doba v knihovně (13xrezervovaná!) mě to docela zklamalo...
Lepší by u téhle knihy byla er-forma. Kniha celkově byla, ale čtivá i když jsem očekávala od nápadu víc. :)
Nestojí za přečtení...pokud nečekáte normální pověsti, nic tajemného na nich není.
Nedočetla jsem ji, vůbec mě nezaujal děj ani po půlce knížky.
Je těžké číst něco, když už vám všechno řekli ve škole...spoilery opravdu nemám ráda :D
Dvě hvězdičky...jen za to že, tam jako v prvním díle nelezli "strašlivý" upíři z hrobů.