Petjaa komentáře u knih
Autorku jsem sledovala na Wattpadu a Instagramu, na knihu jsem se díky úryvkům z knihy těšila a čekala na její vydání. Šílenství v nás jsem četla hned po Stínech nad Adelaine, takže mě čekalo velké zklamání. Do knihy jsem se ani po 150 stranách nezačetla, děj mě nudil a postavy jsem si neoblíbila. Vztahu hlavních hrdinů jsem nevěřila, nevyvolávalo to ve mně žádné emoce. Proto jsem hot scény přeskakovala. Vulgarismy mám ráda, ale v Šílenství to nevyznělo dobře. Chování babičky a hlavni hrdinky k ní mi přišel ujetý, ale nepěkným způsobem. Celkový dojem 1*
Kniha mě vcelku zaujala, ale asi ve třetině mi přišlo, že se tam kromě jejich vztahu nic zásadního neděje, kdy ona za ním jezdila, tak jsem čtení vzdala a skočila na poslední kapitolu. Konec zajímavý, proč ne, a ani nemám pocit, že bych o něco přišla. Na film se podívám.
Moc krásná knížka, pěkné provedení obálky (hrubý papír), pro děti jako dělaná, líbí se nám ;-)
Tenhle žánr není pro každého. Kdyby postavy kladly správné otázky a nedělaly nelogické věci, tak by nebyl příběh. Pro mě to byl velmi emotivní příběh a velice reálný - v hlavě může být reálné cokoliv a o tom knihy jsou ;-)
Nudne... hloupe nerealne... skoncila jsem po 200strankach.