Petra-1 komentáře u knih
Opravdu dobrá série, první díl naprosto super, další díly už nebyly tak dobré jako první díl.
Celou sérii jsme četla před velmi dlouhou dobou. Ale líbila se mi tolik, že si jjei dej pamatuji ještě dnes. Tato série byla byla první od autorky, kterou jsem cetla. Skvělé postavy a konečně poradna bojovnice v knize.
Skvělá kniha, Jo jsem v prvním díle nemusela, ale tady jsem si ji rychle zamilovala.
Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ale jinak moc pěkná knížka. Líbilo se mi jiskření mezi hlavními postavami.
Kniha se dobře cte, ale četla jsem mnohem lepší knihy od Vi Keeland, Elle Kennedy nebo Samanthy Young. Tohle je takový lepší průměr. Nelíbilo se mi, jak sebou Tate nechala zametat. Potom vyprávění z pohledu Milese bylo jako vyprávění malého kluka. Konec je teda dost emotivní a já si celkem pobrečela.
Tuhle knihu jsem měla velmi dlouhou dobu rozečtenou a bylo načase ji dočíst. A opět jsem se musela tak trochu nutit do čtení. Sérii měsíčních kronik jsem milovala, ale tady mi přišlo, že se nic nedělo. Hodně vnitřních monologů a zbytečných vycpávek na úkor děje. Pro mě maličké zklamání.
Kniha mě nenadchlo ani nezklamala. V dalších dílech, tak jak je u autorky zvykem, bude asi i nějaké detektivní pátrání.
Je to vyloženě letní oddychovka, ale je opravdu určená mladším čtenářům. Občas už si na podobné knihy přijdu stará.
Kniha se mi velmi líbila, na rozdíl od prvního dílu tu bylo trochu více zápletky a to mě bavilo. Navíc mi autorka hezky zamotala hlavu a musím říct, že v prvním díle jsem si myslela, že Legenda je někdo jiný.
Tella mi v prvním díle nebyla příliš sympatická, ale tady se ukázalo, že v prvním díle byla jen špička ledovce.
Už se těším na závěrečný díl a myslím, že se vrhnu na ten v originále.
Sympatické postavy, zajímavý nápad a spousta zvratů.
Je to jen hra. Nebo to není jen hra?
Těším se na další díl.
Četlo se mi velmi dobře. Autorka umí skvělé podat dospívání, nenásilně řešit těžké životní situace a zapojit i nějaký ten detektivní příběh.
Postavy sympatické, občas vtipné a logicky uvažující. Jen mi chyběla ještě jedna postava, jak tomu bylo u prvního dílu. U prvního dílu mi postavy více přírostly k srdci.
Taková milá jednohubka s pár příběhy.
Velmi dobře napsaná kniha. Hlavní postava je super ironická a sarkastická tvrdačka. Kniha má originální námět a rozhodně stojí za přečtení.
Moc hezká kniha. Výborně hlavní postavy. Hezky popsané dospívání, co je na něm hezké i to smutné, ztráta přátelství, získávání nových přátel.
Hezká kniha, rychle se čte. Postavy vcelku sympatické. Já bych uvitala více interakci mezi postavami. Připomíná mi PS. Líbíš se mi, která se mi ale líbila více.
Skvělá kniha a skvěle hlavní postavy. Autorka umí vážně skvěle psát a její knihy mají zajímavé a originální příběhy.