Petra17 komentáře u knih
Harryho nelze nemilovat. Já jako Potterfan četla několikrát stejně jako několikrát viděla film. Tento originální svět je něco geniálního. Od dob kdy začal vycházet se mnozí již pokoušely Rowlingovou troufnout ale nikdy se to nikomu nepodaří. Fanoušci HP každou napodobeninu odhalí a HP svět pro ně bude stejně ten top.! Zde se seznamujeme se světem a s Harrym... a zažijeme první dobrodružství.
Pro me prvni kniha od Haliny. Za me fajn jednohubka
Moc mile cteni :) Jamesovi preji stesti v zivote. Vse zvladl bezvadne.
Průměrné počtení. Napětí bylo celkem dost ale něco tomu chybělo. Přitom ten námět by mohl být dokonalý, skvělý... škoda
Pan Hartl mě nezklamal, mě se to líbilo, bavilo mě to. Bavilo mě i pozorovat jak se měnil styl žen za různou éru čr, jak jsme z komunismu přešli do demokracie apod.
Ano, trošku nepravděpodobný příběh, ale myslím, že nepravděpodobná je většina thrillerů :) Mě se knížka líbila, nikdo nevíme, čeho jsou lidé schopni v téhle době udělat pro peníze...
Já jsem neustále čekala, kdy se konečně něco stane, do čtení jsem se nutila, nicméně příběhy jsou zajímavé, stejně jako téma :) Takže nekonec slabý průměr.
Knížka, u které na konci bude slzavé údolí snad u každého čtenáře :) Krásný, dojemný příběh :)
Mě to nechytlo, takže jsem to ani nedočetla, nevím, jestli jsem vybrala špatné období...
Za druhou polovinou knihy se mi začal tajit dech a vydrželo to až do konce. Skvělá kniha, která má velmi výstižný název :)
Moc mě kniha nezaujala, těšila jsem se na ní, ale něco jí prostě chybělo :) Asi se nebudu pouštět do dalších dílů, bohužel...
Sice nemám knížky s otevřeným koncem ráda, ale kniha se mi líbila a hlavní postava taky, Margot už jsem tak moc ráda neměla :D
Konec mohl být lepší, ale je pravda, že si v něm každý najde to své a s Eleanor to nakonec skončilo dobře.
Poslední stránky plné slz, jinak moc krásný a citlivý příběh
Básně jako povinná četba, člověk musí přemýšlet, a hledat, co asi básník říci chtěl, ve skutečnosti to stejně myslel určitě jinak.
Povídky byly některé pěkné, některé ne. Knížka mě tedy nebavila, ale ani jsem se u ní nenudila.
Mám s touto knížkou krásné vzpomínky na dětství :) já, tato knížka a zimní večery jsme tvořily skvělou harmonii :)
Nejprve obavy, jelikož jsme jí v deváté třídě dostali jako povinnou četbu. Poté velké nadšení, knihu jsem přečetla během pár zimních večerů a odnesla jsem si pozitivní náladu.