Petra17 Petra17 komentáře u knih

Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Pěkný příběh o lásce a smrti, s kapkou té erotiky, jednou za čas taková knížka - proč ne :)

07.07.2016 4 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Bezvadné čtení, již se těším na další díl, akorát mě zklamal ten otevřený konec, ačkoli jsem ho samozřejmě čekala, když vím, že je pokračování :)) Recenze na blogu - blog v profilu :)

02.07.2016 5 z 5

Bába Motyka Bába Motyka Marko Hautala

Ze začátku jsem si říkala, sakra, co všichni ti lidé myslí těmi negativními ohlasy. Vážně mě to chytlo, nechápala jsem lidi, co nechápali příběh. Přišlo mi to celkem jasné... Bába motyka byla všude, při čtení mě mrazilo, přesně tak, jak bych od uhrančivého thrilleru očekávala, pak se kniha přehoupla, já byla za druhou polovinou knihy a nějak jsem přestala chápat, co tím autor tak úplně myslí a možná, kdo ví, jsem ani nepochopila závěr. Děj takový celkem protrahovaný a pořád dokola o tom samém. Myšlenky často dost filozofické. Hodně moc na přemýšlení.... Proto si to víc jak 3 hvězdy nezaslouží.

Jako ok, nebylo to špatné, mrazilo mě, ale znovu bych to určitě nečetla...

Recenze na blogu: https://vsude-plno-knih.blogspot.cz

25.06.2016 3 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Knihu jsem přečetla jedním dechem, stejně jako první díl, ale je pravda, že v tomhle díle mě začala America trochu štvát, neustálé odmítání prince a protivné nálady.... To mi fakt vadilo a přála jsem si, aby o něj taky trochu bojovla a chovala se jako dáma. Naopak Maxon zde vychází jako pravý gentleman. :-)

14.03.2016 4 z 5

Nezapomenutelná cesta Nezapomenutelná cesta Nicholas Sparks

Krásné, dojemné, k zamyšlení...

04.02.2016 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Kdyby celá kniha byla tak napínavá jako posledních 80-100 stránek, dostala by kniha 5 hvězd, takto jen 4. Je to příběh, který rozhodně stojí za přečtění. Musí se u něj přemýšlet, takže není moc vhodný do vlaku nebo autobusu, kde je rámus. Líbila se mi postava Margo, taková trošku rebelka, se kterou jsem se rychle ztotožnila a toužila po jejím objevení :) Jestli někdo váháte, určitě jděte do toho a přečtěte si tuto knížku :) J.Green je velice vtipný :)

09.10.2015 4 z 5

Andělé strážní Andělé strážní Kristina Ohlsson

Moje první detektivka, a určitě ne poslední. Moc se mi líbila a četla se jedním dechem

27.06.2014 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Velmi silné a poutavé čtení, které stojí za přečtení. Jde z toho ponaučení.

27.08.2013 5 z 5

Neználek ve Slunečním městě Neználek ve Slunečním městě Nikolaj Nikolajevič Nosov

Pěkné počtení, když nevím co by. I teď v tomhle věku se tím ráda odreaguji. Člověk u toho zapomene na ve patné a myslí jen na malenky a malíčky a samozřejmě Neználka.

27.08.2013 5 z 5

Neználkovy příhody Neználkovy příhody Nikolaj Nikolajevič Nosov

Nevěděla jsem, oč jde než jsem k vysokému číslu věku podle mě (14 let) dostala tuto sérii k Vánocům. Zprvu jsem si připadala hloupě že čtu něco tak dětského, poté jsem přela k údivu, jak mě tato kniha chytla.

27.08.2013 4 z 5

Postel plná růží Postel plná růží Lenka Lanczová

Pěkné pokračování knihy ''Hořká chuť lásky''. Rychle jsem se s Nelou spojila a knihu přečetla jedním dechm stejně jako předcházející díl. Mohu jedině doporučit všem, kteří mají rádi zamilované příběhy.

26.08.2013 5 z 5

Budu maminka - Zápisník a průvodce těhotenstvím v jednom Budu maminka - Zápisník a průvodce těhotenstvím v jednom Jana LeBlanc

Moc hezky zpracovaný deníček pro těhotné. Těšení na miminko hezky plyne. Můžete si zaznamenávat lékaře, váhu, lepit fotečky z ultrazvuku i psát miminku vzkazy. Rozhodně to bude i nádherná vzpomínka.

25.10.2019

Postel plná růží Postel plná růží Lenka Lanczová

Duo bratrů nelze nemilovat. Po tomto pokračování jsem sahala s nadšením že si Nelu ješte chvíli užiju a zažiju zase romantický příběh jak má být

18.10.2019

Smolná sezóna Smolná sezóna Moïra Fowley-Doyle

Zamotana kniha stejne jako zivot hlavni hrdinky. Ale zase uplny odpad to neni 2* si to zaslouzi podle me... jinak ale jeden velky chaos. Divim se ze jsem to precetla za den a neodlozila to na zacatku. ????????????

22.06.2019 2 z 5

Zmizelé dívky Zmizelé dívky Lauren Oliver

Tak tohle za mě ne no ... :(

30.11.2018 1 z 5

Krev na sněhu Krev na sněhu Jo Nesbø

Tahle kniha byla tak hloupe napsana... Nevim no pro me proste nebyla... Pardon :D

27.09.2018 2 z 5

Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Je to krasny novy svet se skolou kde se caruje a kde je dobro a zlo jak uz to u pohadek byva. Ja jsem byla nadcena ze je neco tak podobneho Harrymu Potterovi a presto jinemu. Diky bajecnemu autorovi za tuto serii !

22.09.2018 4 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

(POZOR MÍRNÉ SPOILERY) Není to klasické Potterovské dílo a taky bych řekla že je to psané horkou tužkou (šité horkou jehlou) a taky si myslím že to pro autory byli rychle vydělané peníze a připadá mi to jako by se autorka nemohla rozhodnout jakou budoucnost Harrymu přinese, tak tam prostě dala všechny, co jí napadly... Ale je to budoucnost Harryho Pottera a mě jako Potterholičce se to líbilo a bylo to čtivé

30.08.2018 4 z 5

Začarovaný les Začarovaný les Johanna Basford

Tak už jsem také podlehla a tyhle jsou naprosto překrásné

22.07.2018 5 z 5

Dreamologie Dreamologie Lucy Keating

Celkem příjemná, milá, roztomilá oddechovka, kterou jsem četla s úsměvem na rteh... :)

02.11.2017 4 z 5