petra3895 komentáře u knih
velmi pekne, no chybaju mi mensie kvetinove casti ako v Tajemne zahrade :)))
príjemná knižka na prečítanie pri káve či na terase alebo zabalená v deke pred krbom :) Drew odhaluje svoje pekné ale aj nepekné stránky otvorene a zábavne :) Taktiež som sa dozvedela veci z jej súkromia, ktoré som nevedela a ktoré ma prekvapili :)) Taká pohodovka ;)
Dobre napísané, veľmi pekný príbeh, nie celkom predvídateľný čo sa mi veľmi páčilo, aj keď ku koncu možno čitateľ už trošku tuší kam sa autor uberá :)))
Prečítané veľmi rýchlo. Napriek téme je knižka vtipná a stránky mi ubiehali veľmi rýchlo, čo sa často nestáva. Príjemne ma prekvapilo, že sa so zaujímavými nestriedali žiadne nudné pasáže. :) Na takéto predvianočné/Vianočné čítanie celkom fajn. Človeka to naštartuje k niektorým krokom vo vlastnom živote :)
tato kniha mi doplnila celu zbierku Johanny Basford a na vianoce jednoznacne boduje :)))
Pekne vysvetlená kniha o zrode človeka. Dokonca pútavo aj s rôznymi faktmi ktoré využijeme aj teraz. (ako napr. prečo rednú kosti)... Teším sa na ďalšie knižky od tejto autorky.
odporúčam, aj keď miestami má dej trošku slabé miesta. ako oddychovka skvelé. kniha pobaví viacerými situáciami tak ako aj predošlé knihy ;)
jedna z mala knih ktoru som nedala z ruky kym som ju neprecitala. doslova za dva dni precitana :)))
miestami velmi vtipna a napadita :)
ako darcek vyborne, miestami nie vsetky kresby mi sadli, ale vacsina je krasna ako vzdy u J.Basford :)))
asi najlepsia na trhu, uzasne variacie a hlavne detaily - nasla som sa v nej :)))