Petraca komentáře u knih
Mně se další Bryndzova kniha opět líbila, dobře se četla, příběh zajímavý, konec překvapující. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Nádherná kniha. Plakala jsem a plakala. Paní Řeháčková to prostě umí.
Tuto knihu jsem četla poprvé tak tři roky zpátky. Byla jsem nadšená a příběh mám dodnes v hlavě. Za mě super, jedinečná.
Tato kniha mě opět nezklamala. Příběh super. Sedí mi styl psaní této autorky, i ty její vyřešené...... nevyřešené konce.
Četla jsem hned po 36. Týdnu a s příběhem jsem byla spokojená. Tekly i slzy. Jsem ráda za konec, neumím si jiný ani představit. Jen mě trochu překvapilo chování některých hlavních hrdinů, přišlo mi to přehnané a nesedí mi to k prezentaci osob v 1 díle. Únosce popsán tak, až mě ho bylo líto. Ale jinak moc čtivá autorka a kniha dobrá.
Kniha se mně líbila od začátku až do konce. Pro mě čtivá a super. Hned jsem běžela pro druhý díl a další knihy této autorky.
Nemohla jsem se dočkat, až Lence vyjde nová kniha, ba přímo jsem se bála, že už psát nebude. Je tu a nezklamala mě. Sedí mi její styl psaní. Příběh ze života a to i povahy lidí. Konec byl dobrý a neumím si představit, že by bylo pokračování, to bych se asi kvůli některým hrdinům hodně vztekala. Úplně jsem prožívala s Erikou pro mě dva nejkrásnější okamžiky v mém životě. Super