petraLI petraLI komentáře u knih

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Hezky napsaná kniha, místy hodně dojemná. Jednu hvězdičku ubírám za zbytečně mnoho sexuálních scén, které podle mého jen všechno zdlouhavě protahovali a za neustále plačící Tate, která mi občas lezla krkem. Jinak je kniha super, Colleen to vlastně ani jinak neumí.

14.09.2023 4 z 5

Touha Touha Helen Hardt

Tento druh příběhu mi nic moc neříká, ale řekla jsem si... proč to nezkusit? Takže mám přečteno a musím říct, že jsem zklamaná. Příběh je na můj vkus uspěchaný, ani hlavní postavy mi nejsou příliš sympatické. Navíc autorčin styl psaní mi bohužel přijde amatérský.

17.08.2023 2 z 5

Plavba zlých snů Plavba zlých snů L. J. Shen

Z knihy mám smíšené pocity. K Nessy se chová celé město jakoby někoho minimálně zavraždila a ona jim to toleruje. Cruz je zlaté dítě, které nechce nikoho zklamat. Jejich role mi moc nesedí, ale za to jejich hašteření a slovní přestřelky jsou vtipné. Nakonec bych knihu hodnotila pozitivně až tedy na ten KNÍREK. To prosím ne! Knírek nikdy:))

05.05.2023 4 z 5

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Na druhý díl jsem se opravdu těšila. Nicméně jsem trochu zklamaná, protože kromě sexu a slz se toho moc nedělo. Elsa mi vyloženě lezla na nervy, její snaha mít na vrch jí vždy po prvním nezdaru pustila a tak to doplnila kaluží slz. No první díl pecka, druhý trochu zklamáni, tak uvidíme co nám přinese díl třetí.

29.04.2023 4 z 5

Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Kniha se mi moc líbila. Velmi poutavě psaný příběh. Aiden je sice jiný, ale o to zajímavější a přitažlivější. Na druhý díl se těším.

19.01.2023 5 z 5

Jax Jax Kristen Callihan

Příběh se mi líbil. Vzájemné popichování bylo vtipné. Jejich vzájemnou přitažlivost a škádlení autorka popsala opravdu realisticky. Scéna u Hanka na gauči mě dostala. Jediné co bych vytkla bylo téma deprese. Myslím, že to autorka vzala opravdu jen okrajově, ale chápu to. Zde se jedná o román a ne o zdravotnickou literaturu. Za mě tedy povedený, příjemný příběh.

06.11.2022 4 z 5

Idol Idol Kristen Callihan

Spokojenost. Čtivé, poutavé, roztomilé.

12.12.2021 4 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Děti HOTHOLES? Proč ne! Místy byla kniha dost vulgární a taky Daria byla velmi složitá osobnost. Na HOTHOLES to sice nemá ale... v celku byla kniha čtivá a poutavá. Na Novou generaci se těším.

20.10.2021 4 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

V celku pěkně napsaná kniha. Sice nic nového, ale přesto odpočinková četba. Kniha se čte opravdu dobře, jelikož styl psaní autorky je poutavý.

21.01.2021 5 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Franceska je opravdu naivní dívka, ale i tak jsem si knihu docela užila.

03.01.2021 5 z 5

My My Elle Kennedy

Jednička se mi zdála dobrá...proto jsem taky hned po přečtení najela na dvojku a nějak nevím, myslím že to mělo skončit jedničkou. Oba jsou mi velice sympatičtí, ale už to nemělo tu šťávu.

27.12.2020 3 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Ona naivka, on arogantní frajírek, to klišé kdy žena chce zkrotit chlapa, který má na každém prstě několik žen. Hrozně omáčky kolem, ale nakonec to skončí tak jako vždycky...happy endem. Přesto se mi kniha líbila a četla se dobře. Odpočinkové ale žhavé.

12.12.2020 5 z 5

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Tento díl byl pro mě nejlepší. Oba mě bavili, Lena měla chvílemi opravdu povedené hlášky. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji

17.11.2020 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Osobně hodnotím knihu jako velmi povedenou. Rozhodně se mi víc líbí její tvorba jako Jen Frederick, než jako Erin Watt. Kniha se četla skoro sama, čtivé a poutavé.

17.11.2020 5 z 5

Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Moje první kniha od této autorky a musím říct, že se jedná o velmi povedený příběh. Obě postavy jsou mi sympatické a jejich pošťuchování mě bavilo. Příběh příjemně plynul, takže za mě skvělá oddechovka.

30.10.2024 5 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Jednu hvězdičku dolů za velmi rychlé ukončení příběhu. Kniha se četla dobře, osobně se mi líbí to temné mafiánské prostředí a navíc, pro mě neznámá autorka, má vcelku poutavý styl psaní. Trochu vyšinutý James, naivní Wendy mi sedli, takže proč ne. Příběh Petra Pana jsem až na spojitost s jmény v knize nenašla.

24.09.2024 4 z 5

Vzplanutí: První kolo Vzplanutí: První kolo P. S. Herytiera (p)

Po přečtení mám pocit, že se jednalo o partu děti z mateřské školky. Rádoby dospělí děti co si myslí, že prožívají skoro dospělý život. Mají velmi těžký život a tak to řeší drogami a alkoholem. Chloe je na facku od první stránky, Mia a Chris to samé. Vlastně tady nebyla sympatická ani jedna postava. Jediné co musím pochválit, je že autorka umí psát poutavě. Pokud by tedy vymyslela smysluplný příběh, tak by to bylo pěkné počtení. Tohle byl děs.

22.05.2024 2 z 5

Šílená posedlost Šílená posedlost Danielle Lori

Skvělá kniha. Musím říct, že autorky styl psaní se mi moc líbí. Příběh hezky plyne, emoce rozhodně nechybí a především ta mužnost a vášeň. To se mi vážně líbí.

19.05.2024 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Po přečtení několika stránek, jsem se musela podívat, zda čtu vážně tu Colleen Hooverovou jakou miluju. Nevím, co chtěla touto knihou říct, ale bohužel tady nebylo dobré vůbec nic. Příběh, prostředí, postavy. Obzvlášť Merit...to děvče bylo zvláštní. Takže NE! Nejde to ani dočíst.

16.09.2023

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Myslím, že Troy je tak trochu snem každé ženy. Tajemný, vášnivý, drsný. Co chce... to si vezme. Hašteření mezi Troyem a Sparrow bylo skvělé. Ta chemie byla úžasná, takže Shen opět nezklamala. Kniha se mi moc líbila.

17.06.2023 5 z 5