petraLI petraLI komentáře u knih

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Ona naivka, on arogantní frajírek, to klišé kdy žena chce zkrotit chlapa, který má na každém prstě několik žen. Hrozně omáčky kolem, ale nakonec to skončí tak jako vždycky...happy endem. Přesto se mi kniha líbila a četla se dobře. Odpočinkové ale žhavé.

12.12.2020 5 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Není to úplně šálek mé kávy. Knihu jsem dočetla, ale tuto spisovatelku už nebudu vyhledávat.

09.12.2020 2 z 5

S pozdravem Carter S pozdravem Carter Whitney G. (p)

Tak tuhle knihu jsem si užila. Carter je takový ten dobrosrdečný sympaťák, Ari zase pohodářská holčina ačkoli její chování potom co odletěla do Francie, mi trošičku vadilo. Přesto se mi kniha moc líbila. Jak už se tady zmínilo je to četba spíše pro dívky, ale i tak skvělá odpočinková četba.

07.12.2020

Hudson Hudson Laurelin Paige

A já jsem si myslela, že je Alayna pošahaná, ale kdepak po přečtení této knihy jsem zjistila, že na první místo patří Hudson. To je magor, tenhle žánr mi nic neříká.

04.12.2020

Závislá na tobě Závislá na tobě Laurelin Paige

Nebylo to špatné, kniha se četla dobře. Jen krapet pošahaná Alayna mě chvílemi pěkně rozčilovala.

04.12.2020 3 z 5

Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Clara mě bavila, byla opravdu vtipná. Kniha je povedená, podle mého ze všech tří dílů ta nejpovedenější.

04.12.2020 5 z 5

První rudá kapka První rudá kapka Jeaniene Frost

Kniha mě nadchla. Doporučuji

29.11.2020 5 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Tak hrozně jsem se na ni těšila a tak hrozně jsem zklamaná. Vi Keeland je vynikající spisovatelka, její knihy si čtu opravdu ráda, ale tohle se nepovedlo. Nutila jsem se, abych jí vůbec dočetla, což se mi u této spisovatelky ještě nestalo.

29.11.2020 1 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Tahle kniha mi zaručila další oblíbenou spisovatelku. Kniha byla od začátku do konce vtipná a poutavá. Četla se skoro sama a opravdu mě bavila. Je to osvěžující změna, vzhledem k tomu, že každá kniha, která v dnešní době vyjde je o hlavní hrdince nebo hrdinovi kteří si sebou nesou psychickou újmu z dětství a musím říct, že tenhle styl už je trochu okoukaný. Takže rozhodně doporučuji.

22.11.2020 5 z 5

King King T. M. Frazier

Nemůžu říct, že to byla špatná kniha, ale ani že to byla dobrá kniha, protože jakmile začnete číst, divíte se, jak tohle vůbec někdo dokázal napsat a máte chuť knihu odložit. Po nějaké té stránce ale zjistíte, že i když je to strašně napsané, tak Vás vlastně zajímá, jak to nakonec dopadne. Knihu jsem dočetla a nakonec nebyla tak špatná. Podruhé si ji ale už určitě nepřečtu.

22.11.2020 2 z 5

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Tento díl byl pro mě nejlepší. Oba mě bavili, Lena měla chvílemi opravdu povedené hlášky. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji

17.11.2020 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Tento druh četby rozhodně není pro mně. Kniha je napsána vcelku dobře, ale osobně dávám přednost happy endu. Knihy si čtu vždy po dni v práci, jako takový relax, což z této knihy rozhodně pocit klidu nebudete mít.

17.11.2020 2 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Osobně hodnotím knihu jako velmi povedenou. Rozhodně se mi víc líbí její tvorba jako Jen Frederick, než jako Erin Watt. Kniha se četla skoro sama, čtivé a poutavé.

17.11.2020 5 z 5