PetraN17

Tato knížka je mnohem lepší než první kniha autorky. Moc se mi líbila

Četla jsem za sebou několik knih na toto téma, tato byla první z nich a líbila se mi nejvíc.

Oproti minulé knížce je tato napsaná s lehkým humorem, i když téma je opět velmi závažné. To ale knize vůbec body neubírá, spíše naopak.
Moc se mi líbila a další knihy budu netrpělivě očekávat :)

Po delší době opět čtená a určitě ne naposledy. Charaktery postav zůstávají neměnné od vzniku lidstva a stále si s tím nevíme rady

Tady nejspíš půjdu proti proudu, ale z knihy jsem i přes veškerou reklamu a veskrze pozitivní komentáře nadšená nebyla.

Další z postřehů o tom, že stávající uspořádání ne zrovna funguje ...

Pana Koháka mám ráda jako člověka, i jako herce. Vzpomínám si, jak jsem ho poprvé viděla v nějakém klipu, hrál tam mentálně zaostalého... a chvíli jsem byla přesvědčená, že vůbec nehrál:)
Jeho humor mi sedí, jsem ráda že sloupky jsou vydané hezky pohromadě a opravdu hezky se čtou.

Já čekala jiný příběh, klasickou romantiku ... tak to ale nebylo a o to zajímavější knížka byla.
Moc pěkné čtení

Právě jsem dočetla, ale tentokrát mi v knize mé oblíbené paní spisovatelky chybělo to “něco”, co jsem nacházela v jejích předešlých knížkách....

Celou sérii jsem přečetla za sebou, kdyby byly další díly, pokračovala bych dál .... takže za mě dobrý :)) A Pepík Marplová mi vážně sedla

Tak pro mě pěkná oddechovka s bezva hlavním vypravěčem :)
Není vždy potřeba brát všechno moc vážně

Zdá se mi to, nebo se opravdu Kim obrušují hrany?
Nicméně mi tato série sedla a už se těším na další díl