PetraN17 PetraN17 komentáře u knih

Aféra Granvillových Aféra Granvillových Una-Mary Parker

Určitě doporučuji přečíst i druhý díl, zdá se mi, že asi bude poslední. Kdo má rád knihy z meziválečného období a hlavně tedy romantiku, série pro něj bude zajímavá :))

22.01.2025 4.5 z 5

Hlavně zachovat chladnou hlavu Hlavně zachovat chladnou hlavu Angelika Schwarzhuber

Čtení ze života :))
Horké chvilky, práce, děti, kamarádky a také matka…. vtipné a pohodové čtení

22.01.2025 4 z 5

Pod dohledem Pod dohledem Edwin Hill

Sice jsem začala až třetím dílem, (všimla jsem si toho až teď :)) ale ničemu to nevadilo. Je to více psycho než thriller a já půjdu shánět předešllé knihy.

14.01.2025 4 z 5

Sněhová bouře Sněhová bouře Triona Walsh

Povedená kniha, zajímavé prostředí… těším se na další čtení pokud nějaké přibude:))
Ještě že už máme po silvestru
Doporučuji

10.01.2025 5 z 5

Křižovatka lásky Křižovatka lásky Mary Beesley

Pěkná kniha pro romantické duše :)

24.12.2024 4.5 z 5

Zářící hvězdy: Třpyt na tvé kůži Zářící hvězdy: Třpyt na tvé kůži Gabriella Santos de Lima

Tady mi vůbec nesedl styl vyprávění a vlastně jsem zapomněla, jak se mi série špatně četla a tak jsem sáhla po dalším díle a opravdu příště už ne :(

21.12.2024 2 z 5

Hospůdka v Praze Hospůdka v Praze Julie Caplin

Za tuto knihu by měla Praha zaplatit jako za skvělého průvodce:))
Opravdu povedený popis Čech a Moravy, sama jsem se potulovala spolu s postavami, výjezdy jsem letos měla velice podobné. Romantická linka se mi také líbila a ač nejsem pivař, dostala jsem při čtení na pivo chuť:))

26.11.2024 5 z 5

Šest rakví Šest rakví Angela Marsons

Další bolestný případ pro Kim, já už jí přeji trochu klidu, v osobním životě také nějakou radost :)
Ale rozhodně doporučuji

26.11.2024 5 z 5

Proč máma o Vánocích pije Proč máma o Vánocích pije Gill Sims

Humor mi v této sérii sedí, tentokrát si zavzpomínáme na léta minulá a něco málo se dozvíme o současném stavu rodinky :))
Doporučuji jako oddechové čtení

31.10.2024 5 z 5

Havran Havran Daniel Cole

Trošku praštěná vyšetřovatelka, vraždy provedené zajímavým způsobem, jsem celkem zvědavá na pokračování :))

31.10.2024 4 z 5

Možná teď Možná teď Colleen Hoover

Mé hodnocení je způsobeno z větší míry oblibou paní spisovatelky, ale myslím si, že pokračování knihy se povedlo :))
Chování postav mi na jejich věk přišlo vyzrálé, ale když řešíte zdraví a různé handicapy, musíte dospět velmi rychle

24.10.2024 5 z 5

Poslední přípitek Poslední přípitek J. D. Robb (p)

Další z klidnějších případů, kdy Evě nejde o život, ale její dedukční metody mě baví :))

18.10.2024 4 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Tento díl byl trochu klidnější, i když nervy pracovaly Kate trochu více než obvykle. Nechci prozrazovat děj, jen jsem zvědavá, jakým směrem se budou hrdinové dál ubírat :))

18.10.2024 5 z 5

Kočkování Kočkování Helena Hunting

Vtipná oddechovka nejen pro milovníky zvířat :))

18.10.2024 5 z 5

Rozčarované Rozčarované Marie Vareille

Pátráním po dvacet let zmizelé (nebo zavražděné ?) dívce se vlastně nakonec vyřeší i spousta dřívějších nedorozumění a také současné vztahy. Ovšem příběh samotný, psaný ve dvou časových rovinách je o vůli, síle, tajemství, a hlavně o přátelství.
Doporučuji

03.10.2024 5 z 5

Krvavá spása Krvavá spása Lisa Regan

Číst při povodni o povodni dodá knize rázem další rozměr :))
Doporučuji jako ostatně celou sérii

30.09.2024 5 z 5

Sestřin seznam přání Sestřin seznam přání Amy T. Matthews

Není to truchlivý příběh, je smutný s ohledem na smrt mladé ženy, ale seznamem nedokončených přání rozhýbe a popostrčí Bree sestru a vlastně celou rodinu směrem k postupnému uzdravování…..

Chemie lásky Chemie lásky Sariah Wilson

Příjemná letní romantika, trochu smutku i humoru, moc pěkně se mi četla. A nejlepší jsou jména dědečkových opeřenců :)))

V jediném okamžiku V jediném okamžiku Jo Callaghan

Další z detektivních sérií, pokud bude držet úroveň prvního dílu, mi rozhodně bude stát za přečtení. S originálním pomocníkem vyšetřovatelky na předchozí díly určitě nezapomenu :)))

Vyžádejte si Andreu Vyžádejte si Andreu Noelle W. Ihli

Pokud máte rádi pestrost příběhů, neobyčejné téma, potom knihu vřele doporučuji :))