petronella1 komentáře u knih
Z této knihy jsem docela zklamaná. Mám pocit, jakoby to ani nepsal Nesbo. Moc mě nebavila, ale dočetla jsem ji.
Od Sandry Brown je to moje první přečtená kniha a musím říct, že jsem nadšená. Kniha byla napínavá už od třetí strany, čtení bylo svižné no a ty obraty byly hodně zajímavé a překvapivé.
Tuto knihu jsem četla až po Sněhulákovi, takže byla pro mě tím pádem o něco slabší.
no...nebylo to špatné, ale všechny ostatní knihy byly daleko daleko lepší
nedělám to... neodcházím od rozečtené knihy..., ale v tomto případě nemůžu jinak. Vzdávám po 60 stranách. Pro mě absolutně neuchopitelný styl psaní - citoslovce v závorkách, věty, kterým nerozumím... to prostě nedám
No... 80 stran utrpení, pak se to konečně trochu rozběhlo. Ke konci jsem byla opravdu napnutá.
Docela zajímavá kniha, jen na konci jsem čekala ještě nějaké rozuzlení, co se týče miniaturistky samotné.
Vybírala jsem na dovolenou nějakou oddechovku. A povedlo se. Ani jsem netušila, že tuhle knihu mám v knihovně. Příběh mě bavil a mělo to spád.
Všechny knihy této série byly super, ale tahle byla absolutně nej...
Předcházející dvě knihy byly výborné, ale Vůně jasmínu je pro mě nej. Krásný a napínavý příběh se krásně čte.
Druhá kniha mě bavila stejně jako první, jen je opravdu škoda, že je tak krátká.
Knihy od Robina Cooka už mám ve své knihovně všechny. Hostitel je asi to nejlepší, co jsem od něj četla. A to už mi chybí přečíst jen jedna kniha. Jen by mě zajímalo, jestli se něco takového může opravdu stát.
Tuto knihu mám ve své knihovně už přes deset let a teď na ni přišel čas. Až na jednu příliš popisnou nezáživnou část se mi kniha líbila a dobře se mi četla. Hned jdu navázat druhým dílem.
Pro mě druhá nejslabší kniha. Slovní spojení "až na to" mi lezlo krkem už po pár kapitolách.
Jako vždy bezva čtení, jen na konci zůstaly záhady, u kterých jsem čekala prozrazení
docela zajímavá kniha, chvilkama jsem se nudila, ale od závěrečných kapitol jsem se nemohla odtrhnout
Úplně jiný žánr, než obvykle čtu, ale byla to docela zajímavá kniha. Doma mám i další díl, takže určitě přečtu i ten.