petronella1 petronella1 komentáře u knih

Syn Syn Jo Nesbø

Z této knihy jsem docela zklamaná. Mám pocit, jakoby to ani nepsal Nesbo. Moc mě nebavila, ale dočetla jsem ji.

10.01.2018 3 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Od Sandry Brown je to moje první přečtená kniha a musím říct, že jsem nadšená. Kniha byla napínavá už od třetí strany, čtení bylo svižné no a ty obraty byly hodně zajímavé a překvapivé.

11.11.2017 5 z 5

Červenka Červenka Jo Nesbø

Tuto knihu jsem četla až po Sněhulákovi, takže byla pro mě tím pádem o něco slabší.

13.10.2017 4 z 5

Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

no...nebylo to špatné, ale všechny ostatní knihy byly daleko daleko lepší

19.09.2017 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

nedělám to... neodcházím od rozečtené knihy..., ale v tomto případě nemůžu jinak. Vzdávám po 60 stranách. Pro mě absolutně neuchopitelný styl psaní - citoslovce v závorkách, věty, kterým nerozumím... to prostě nedám

22.08.2017

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

No... 80 stran utrpení, pak se to konečně trochu rozběhlo. Ke konci jsem byla opravdu napnutá.

19.08.2017 3 z 5

Miniaturista Miniaturista Jessie Burton

Docela zajímavá kniha, jen na konci jsem čekala ještě nějaké rozuzlení, co se týče miniaturistky samotné.

10.08.2017 5 z 5

Úterní ženy Úterní ženy Monika Peetz

Vybírala jsem na dovolenou nějakou oddechovku. A povedlo se. Ani jsem netušila, že tuhle knihu mám v knihovně. Příběh mě bavil a mělo to spád.

28.07.2017 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

dost dobrý...drsný. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout

20.07.2017 5 z 5

Hladový duch Hladový duch Louise Penny

Všechny knihy této série byly super, ale tahle byla absolutně nej...

08.06.2017 5 z 5

Vůně jasmínu Vůně jasmínu Corina Bomann

Předcházející dvě knihy byly výborné, ale Vůně jasmínu je pro mě nej. Krásný a napínavý příběh se krásně čte.

17.05.2017 5 z 5

Šok Šok Robin Cook

Jako vždy výborné čtení

01.05.2017 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

no...třetí díl už byl o dost slabší

17.04.2017 4 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Druhá kniha mě bavila stejně jako první, jen je opravdu škoda, že je tak krátká.

11.04.2017 5 z 5

Hostiteľ Hostiteľ Robin Cook

Knihy od Robina Cooka už mám ve své knihovně všechny. Hostitel je asi to nejlepší, co jsem od něj četla. A to už mi chybí přečíst jen jedna kniha. Jen by mě zajímalo, jestli se něco takového může opravdu stát.

04.04.2017 5 z 5

Jih proti Severu 1 Jih proti Severu 1 Margaret Mitchell

Tuto knihu mám ve své knihovně už přes deset let a teď na ni přišel čas. Až na jednu příliš popisnou nezáživnou část se mi kniha líbila a dobře se mi četla. Hned jdu navázat druhým dílem.

08.01.2017 5 z 5

Až ji uvidíš Až ji uvidíš Joy Fielding

Pro mě druhá nejslabší kniha. Slovní spojení "až na to" mi lezlo krkem už po pár kapitolách.

23.11.2016 3 z 5

Oživlý kámen Oživlý kámen Louise Penny

Jako vždy bezva čtení, jen na konci zůstaly záhady, u kterých jsem čekala prozrazení

09.11.2016 5 z 5

Nic mi neprozrazuj Nic mi neprozrazuj Joy Fielding

docela zajímavá kniha, chvilkama jsem se nudila, ale od závěrečných kapitol jsem se nemohla odtrhnout

26.10.2016 4 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Úplně jiný žánr, než obvykle čtu, ale byla to docela zajímavá kniha. Doma mám i další díl, takže určitě přečtu i ten.

05.10.2016 3 z 5