petrusbrezu komentáře u knih
Musím se přiznat, že první část knihy mě moc neoslovila.
Dobře se četla, to mohu potvrdit. Některé postavy byly protivné a možná i zbytečné. Knihu lze bez větších výhrad doporučit.
Tak jsem nabrala mnoho neznámých informací, jen mě zaráží, že to není tak dávno, co se to všechno odehrálo. Pozitivně hodnotím udržování tempa, kniha rozhodně nenudí.
Nemohla jsem se dlouho do knížky zakousnout. A když jsem to už konečně přežvykovala, tak mě čekalo nemile překvapení, ale dalo se to číst.
Přestože jsem to přečetla jedním dechem, tak ostatní její díla jsou skvostem, tahle mě nijak nepřibila do srdce ani představ.
Čekala jsem více, ale nebyla jsem zklamána. Některé recepty mě dostali, ale nebudu nic prozrazovat.
Krásná kniha, jedinečný styl a poučné vysvětlení. Myslím, že bychom měli tohoto spisovatele dát na výsluní slávy české literatury.
Moje oblíbená autorka, ale tahle kniha je o něco slabší od ostatních, asi neměla dobré období. Přesto jedna z nej autorek, mám jí moc ráda.
Kniha je opravdu čtívá a svými informacemi obohacuje znalosti.
Krásná knížka, ale docela krátka, přečetla jsem jí za jeden den. Nikdo čtivej nebude litovat.
Krásná detektivka, nechala jsem se unášet krásnou výpravou, byl to požitek, nemůžu se dočkat jeho další knížky.
Goebbels mě nepřekvapil, ale ona na 100%. Druhá polovina knihy se mi zdá lepší.
Opět jsem už asi po v tomto měsící podlehla. Nebudu nic prozrazovat, ale dobrý.